Setari Cookie-uri

Dupa amiaza este timpul NESCAFE Brasero Decaf

NESCAFE Brasero Decaf iti aduce gustul preferat al cafelei in varianta fara cofeina .

comunicat de presa

Stiai ca unul dintre principalii factori in alegerea cafelei este gustul? Consumatorii recunosc imediat gustul cafelei preferate si, mai mult, ar vrea sa il savureze la orice ora.

Tocmai de aceea au nevoie de o solutie pentru a bea cafeaua si la orele tarzii. Iar raspunsul este noul NESCAFÉ Brasero Decaf.

Majoritatea persoanelor isi beau cafeaua dimineata, dar, in acelasi timp, 30% dintre ocaziile de consum sunt dupa-amiaza, atunci cand vor doar sa se bucure de gustul bauturii preferate.

Astfel, cafeaua solubila 100% naturala NESCAFÉ Brasero Decaf este alegerea celor care vor sa consume cafeaua la orice ora.

Dupa-amiaza tarziu, poti savura gustul extraordinar specific NESCAFÉ, de aceasta data in varianta fara cofeina.

Te vei bucura nu doar de cafeaua de la primele ore care te pregateste mental pentru provocarile de peste zi, ci si de cafeaua de la amiaza care te va deconecta.

Citește și:

Cu lansarea NESCAFÉ Brasero Decaf cream o noua ocazie de consum.

Multe persoane vor sa savureze cafeaua si la ore inaintate din zi, de aceea le oferim consumatorilor acelasi gust al cafelei preferate in varianta decofeinizata, la un pret foarte accesibil.”, afirma Andreas Kouroumalis, Business Unit Manager Beverages Nestlé.

Cafeaua NESCAFÉ Brasero Decaf parcurge acelasi drum al cafelei solubile pure, la care se adauga procesul de decafeinizare, pentru a-ti oferi o cafea solubila 100% naturala.

Cum este extrasa cafeina? Nestlé are o metoda naturala de decafeinizare, in care se foloseste apa pentru a pastra intacte aroma si savoarea cafelei.

Daca ziua ta incepe cu o cafea neagra care te energizeaza, iti poti incheia ziua cu o cafea NESCAFÉ Brasero Decaf: acelasi gust, fara cofeina. Pentru ca nu trebuie sa renunti la gustul cafelei tale preferate nici la orele inaintate de la amiaza.

Citește și:

sursa foto prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.