Setari Cookie-uri

Campania MEGA LICHIDARE DE STOC revine in AFI Palace Cotroceni

Colectiile din magazine mai ieftine cu peste 70%

comunicat de presa

Incepand din 29 ianuarie, timp de trei zile, AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial si de distractii din Romania, isi asteapta vizitatorii cu o noua surpriza: campania „MEGA LICHIDARE DE STOC”.

Clientii vor avea ocazia sa se bucure de reduceri de peste 70% din pretul produselor, la majoritatea magazinelor din incinta mall-ului.

Aceasta adevarata parada a reducerilor se va desfasura pe parcursul a trei zile, fiind un eveniment deja popular in randul consumatorilor.

Perioada promotionala este un prilej ideal pentru amatorii de cumparaturi de a achizitiona produse la preturi foarte mici sau chiar de a descoperi noi branduri, pe care sa le indrageasca pe viitor.

Editiile trecute ale campaniei „MEGA LICHIDARE DE STOC” din sezonul de reduceri anuale au fost intampinate pozitiv de clientii mall-ului, cifrele aratand o crestere a numarului de vizitatori si de vanzari pe durata celor trei zile de promotie.

Citește și:

Reprezentantii AFI Palace Cotroceni se asteapta si anul acesta la o evolutie a traficului si a vanzarilor inregistrate intre 29 si 31 ianuarie.

Vizitatorii din AFI Palace Cotroceni sunt asteptati sa se bucure de reducerile oferite de magazinele participante.

Veti putea gasi cu usurinta produsele cu cel mai mare discount din magazine, avand in vedere ca ele vor fi expuse in fata vitrinelor, usor observabile datorita semnalisticii specifice.

sursa foto primapagina: dreamstime.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.