Setari Cookie-uri

Franke sarbatoreste

Surprize de "Ziua Clatitelor" de la Franke.

Comunicat de presa

Franke, lider mondial in productia de sisteme de bucatarie, vine in intampinarea spectatorilor piesei de teatru „Boeing Boeing” cu o surpriza, oferind in pauza dintre reprezentatii un spectacol culinar de exceptie alaturi de criticul de gastronomie Dan-Silviu Boerescu cunoscut sub numele de Bucatarescu.

Evenimentul va avea loc pe data de 2 februarie 2013. Aceasta data reprezinta in Franta ziua „La Chandeleur”, zi dedicata clatitelor gratie obiceiului pastrat de francezi de a oferi oaspetilor deliciosul desert.

Franke, sponsor al piesei de teatru „Boeing Boeing”, vrea sa le ofere spectatorilor o surpriza placuta si il invita pe Bucatarescu sa-si arate maiestria in domeniul gastronomic prin prepararea a opt tipuri diferite de clatite utilizand sistemele de bucatarie puse la dispozitie de Franke.

Citește și:

Piesa „Boeing Boeing”, a avut premiera la Paris in anul 1960, urmand apoi sa fie pusa in scena la Londra si New York. A fost, de asemenea, ecranizata pentru marele ecran cu Tony Curtis si Jerry Lewis in rolurile principale, iar in 1991 a intrat in The Guinness Book of Records ca piesa frantuzeasca de teatru cu cele mai multe puneri in scena.

In Romania, piesa sustinuta de Franke are o distributie ce cuprinde nume sonore precum Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Marius Gilea si Maria Buza, iar printre membrii echipei artistice se regasesc Serban Pui, Irina Margareta Nistor si Adina Buzatu.

Bucatarescu va invita si actorii piesei de teatru “Boeing Boeing” sa participe la acest show culinar, astfel acestia vor delecta publicul nu doar cu talentul actoricesc ci si cu indemanarea in prepararea clatitelor.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.