Setari Cookie-uri

Tehnologii inovatoare de la Jessica

Jessica ramane fidela filozofiei de ingrijire naturala a unghiilor.

comunicat de presa

Jessica Romania aduce pe piata cele mai noi trenduri de ingrijire si infrumusetare a unghiilor. Daca iti doresti maini ispititoare, Jessica iti recomanda lacul de unghii semipermanent GELeration Soak-Off Gel Polish.

sursa foto: shutterstock.com

Acesta este calea cea mai scurta spre o manichiura de vis, cu o durata prelungita, fara sa afecteze integritatea si sanatatea unghiilor. Inovatia vine din faptul ca produsul este un hibrid intre geluri si lacuri de unghii.

Continutul sau complex obtinut din rasini ofera rezistenta si stralucire precum cea a unui gel, intarind in acelasi timp structura unghiei.

Culoarea va ramane intacta timp de trei saptamani, fara sa-si piarda luciul sau sa se ciobeasca. Mai mult, ai posibilitatea sa te joci cum vrei cu cele 85 de culori puse la dispozitie.

Pentru picioare, pedichiura cu uscare rapida Flash Fusion 2.5.2 iti transforma unghiile in adevarate opere de arta. Ambele concepte raman fidele principalei valori a brandului: ingrijirea si infrumusetarea unghiei naturale fara niciun compromis pentru sanatatea acesteia.

Citește și:

Pedichiura incalca acum toate regulile pe care le stiai: are un ritm accelerat de aplicare si uscare, o rezistenta neintalnita la alte produse, un aspect impecabil si o rezistenta de pana la 4 saptamani.

Sistemul in doi pasi, aplicare si uscare in 5 minute, face inutila tehnologica UV/LED.

Jessica te invita sa te bucuri de frumusetea unghiilor naturale beneficiind de cele mai inovatoare tehnici.

Produsele sunt disponibile pe exclusivcosmetics.ro si jessicacosmetics.ro

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.