Setari Cookie-uri

Adina Buzatu sustine Fundatia Nelson Mandela 46664 Bangles Romania

Adina Buzatu sustine lupta impotriva HIV/SIDA

comunicat de presa

Ca Ambasador 46664 Bangles in Romania, Adina Buzatu se implica intr-o problema de interes mondial – HIV/SIDA, punand la dispozitie celor interesati in sustinerea acestei cauze achizitionarea bratarilor prin intermediul magazinelor TRENDS by Adina Buzatu, acesta fiind un act umanitar si nu unul comercial.

Astfel, 70% din suma rezultata din vanzarea bratarilor este alocata cauzei Fundatiei in Romania, restul de 30% revenind artistilor din Africa de Sud care au realizat bratarile.

„Am urmarit inca din 2008 activitatea Fundatiei pentru ca mi-a placut conceptul si pentru ca a reusit intr-un timp scurt sa implice un numar atat de mare de personalitati internationale.

Am primit cu bucurie propunera de a fi Ambasador 46664 Bangles pentru Romania, unde incidenta HIV/SIDA este printre cele mai ridicate din Europa.

Citește și:

Ma voi implica activ in sustinerea Fundatiei prin participarea la evenimente si proiecte, dar si financiar. In acest sens, am pus la dispozitie magazinele TRENDS si fondurile necesare pentru achizitionarea bratarilor”, declara Adina Buzatu, Fondator TRENDS.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.