Setari Cookie-uri

Singurul acuarelist roman de la Bienala din Shanghai

Corneliu Dragan-Targoviste a expus la Bienala din Shanghai

comunicat de presa

Corneliu Dragan-Targoviste, unul dintre cei mai talentati acuarelisti ai lumii, este singurul roman care expune in cadrul seriei de expozitii internationale din cadrul Bienalei de Acuarela de la Shanghai Zhujiajiao.

Lucrarea expusa poarta numele de „Strada din Bucuresti” si a putut fi admirata la Shanghai in perioada 28 noiembrie – 31 decembrie 2012.

Corneliu Dragan-Targoviste este singurul acuarelist roman care si-a expus lucrarile in cadrul bienalei, acesta fiind selectionat din peste 3000 de artisti straini inscrisi.

In urma jurizarii, au fost alesi 98 de acuarelisti din 60 de tari.

Expozitia Internationala de Acuarela de la Shanghai, ce are loc o data la doi ani, isi propune sa ofere artistilor de acuarela din intreaga lume o platforma de studiu, schimb de experienta si de promovare a operelor de arta.

Citește și:

Am aflat de Bienala de la Shanghai de pe internet si am propus 2 lucrari, reprezentand scene urbane din Bucuresti si Cluj. In urma jurizarii, am fost selectionat din cei peste 3000 de participanti straini si invitat sa trimit lucrarile in original. Participarea in sine la acest concurs a fost o provocare si totodata o prima incercare a limitelor, pentru a vedea la ce nivel ma situez pe plan mondial.”, afirma Corneliu Dragan-Targoviste despre participarea sa la bienala.

Acuarelistul a marturisit de asemenea ca simte o „mare satisfactie personala si totodata o mandrie pentru faptul ca drapelul Romaniei a fluturat in fata salii de expozitie din China”.

Lucrarea sa, „Strada din Bucuresti” a putut fi vizionata intre 19 si 27 ianuarie 2013 la Turnul De Radio si Televiziune din Shanghai, urmand ca in perioada 7-17 februarie 2013, lucrarea sa fie expusa si la CWI Palatul Copiilor din Shanghai.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.