Setari Cookie-uri

FAZZADA , Clinica Laser de Reintinerire

Ajutor pentru perfectiunea tenului

comunicat de presa

Riduri, venectazii, cuperoza, rozacee, piele flasca, vergeturi? Sau poate pete pigmentare, pori dilatati? Cearcane?

FAZZADA - Clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company si-a deschis portile miercuri, 6 februarie, in Bucuresti.

Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA, cum este si cazul dr. Victor Clatici (clinica Academica) sau dr. Oana Clatici (Spitalul Universitar)”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical al clinicii FAZZADA.

Citește și:

Locatia in sine are o istorie aparte, clinica fiind situata intr-o vila de inceput de 1900, in care gasesti iconicele scaune Ray si Charles Eames si sobe Meissen, lampadare Flos Design si picturi murale de inspiratie japoneza, statuete Venus din Millo pictate neconventional de artisti si designeri, precum Alexandra Zabunov si Iuliana Vilsan.

Clinica are in spate un intreg concept feng shui in care frumusetea si arta intalnesc tehnologia. Grija cu care am restaurat timp de peste 2 ani superba casa in care isi are sediul clinica Fazzada, cu aceeasi grija <<restauram>> acum aspectul tanar al pielii pacientilor nostri. Din dragostea nosatra pentru tot ceea ce este frumos, elegant si autentic, putem spune ca ne pozitionam ca cei mai buni medici esteticieni dintre arhitecti sau cei mai buni arhitecti dintre esteticieni. Restauram fazzade, de case cu stil si de chipuri umane superbe”, a mai adaugat dr. Andreea Iftimie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.