Setari Cookie-uri

Bancpost iti da bani cand iesi la cumparaturi

V-ati gandit vreodata ca puteti economisi in timp ce faceti cumparaturi?

comunicat de presa

Este nu numai posibil, ci si foarte simplu. Prin programul “PUNCTE ORIUNDE”, Bancpost ofera tuturor clientilor sai de carduri de credit solutii concrete pentru minimizarea costurilor, intr-un context economic dificil.

Cardurile de credit reprezinta din ce in ce mai mult pentru romani un instrument de plata in plus fata de accesul rapid la o solutie de creditare.

Stiati ca unul din noua romani detine un card de credit? Pe primele 9 luni ale anului 2012, s-au inregistrat 19,8 milioane de tranzactii de plata cu cardurile de credit, in valoare de 3 miliarde lei – ambele in crestere cu circa 20% fata de perioada similara a anului precedent.

La Bancpost, clientii de carduri de credit au cheltuit in a doua jumatate a anului 2012 cu peste 30% mai mult si au efectuat cu peste 50% mai multe tranzactii in locatii de tip bacanii, supermarket-uri sau statii alimentare carburant, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.

Citește și:

De asemenea, se observa o crestere cu 10% a tranzactiilor facute de clientii Bancii la comercianti, in detrimentul tranzactiilor la bancomat.

Mecanismul Programului “PUNCTE ORIUNDE”este simplu, iar efortul depus de client egal cu zero. Astfel, clientul este rasplatit cu puncte de loialitate pentru fiecare leu cheltuit cu orice card de creditVISA Gold, Electron, Classic sau Briliant, American Express® Green sau Gold de la Bancpost, in cele peste 120.00 0 de locatii din Romania in care exista un terminal de plata (1 terminal de plata la 160 de locuitori).

In functie de plafonul atins, clientul solicita transformarea acestor puncte in bani. Punctele de loialitate se acumuleaza ORIUNDE, fara limite de categorie de cumparaturi, valoare sau locatie. Astfel, prin Programul de loialitate “PUNCTE ORIUNDE”, posesorii de carduri de credit Bancpost economisesc bani la orice produs sau serviciu achizitionat cu cardul. Practic, cheltuiesti ca de obicei, iar utilizarea cardului in locul numerarului aduce cu sine economii.

Citește și:

“Prin Programul “PUNCTE ORIUNDE”, Bancpost rasplateste fidelitatea clientilor sai si ii incurajeaza sa gestioneze cu prudenta resursele financiare personale.

Acest program se inscrie in strategia Bancii de imbunatatire a experientei clientilor si de stimulare a utilizarii zilnice a cardului de credit la plata oricarui tip de achizitii, in locul numerarului, adaugandu-se celorlalte avantaje oferite de cardurile de credit Bancpost, cum ar fi programul rate fara dobanda sau perioada de gratie extinsa, de pana la 55 zile.”, a declarat domnul George Georgakopoulos, Vicepresedinte Executiv Credite Persoane Fizice, Bancpost.


Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.