Setari Cookie-uri

Noul Civic Diesel in Romania

Consum de doar 3,6 litri/100km cu noul Honda Civic 5D 1.6 i-DTEC Diesel

comunicat de presa

Disponibil in Romania din martie, noul Honda Civic 5D 1.6 i-DTEC Diesel are un nivel al emisiilor de CO2 foarte scazut (94 g/km), un consum mixt de doar 3,6 litri/100km si livreaza in acelasi timp o putere de 120 CP, datorita noii tehnologii Honda – Earth Dreams.

Civic 1.6 Diesel combina solutiile practice si interiorul spatios ale modelului Civic cu primul motor cu tehnologia Earth Dreams in Europa, adaptat la cerintele pietei romanesti – consum scazut si nivel redus de emisii.

Asemenea celorlalte modele Civic din gama, si Civic 1.6 Diesel este echipat cu tehnologii eficiente care protejeaza mediul: sistemul ECO Assist (optimizeaza consumul de combustibil prin reducerea diferentelor de consum cauzate de stilurile diferite de condus), butonul ECON (activeaza o harta de acceleratie ce asigura o crestere usoara a cuplului atunci cand acceleratia este apasata, pentru a obtine o deplasare mai relaxata si o mai buna economie a combustibilului) sau sistemul Idle Stop (reduce consumul total de combustibil si reduce nivelul de emisii CO2).

Citește și:

Civic 1.6 Diesel este disponibil intr-o gama de culori vibrante, care accentueaza liniile masinii: White Orchid Pearl, Milano Red, Crystal Black Pearl, Polished Metal Metallic,i Urban Titanium Metallic, Alabaster Silver Metallic si Yellow Topaz Metallic.

Honda Civic 1.6 Diesel este disponibil din luna martie in reteaua de dealeri Honda, in patru tipuri de echipare, cu livrare directa din stoc sau pe baza de comanda: S, Confort, Sport sau Lifestyle, la un pret de lista de pornire de 14.990 Euro fara TVA.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.