Setari Cookie-uri

Cif Cream lanseaza noua gama de primavara cu parfum floral

Cif Cream Pink Flower si Cif Cream Lila Flower

comunicat de presa:

Dupa o zi intreaga de curatenie, vrei sa dispara cele mai dificile pete de grasime, suprafetele delicate din bucatarie sa straluceasca, iar intreaga casa sa se umple de prospetime. Cif Cream vine in ajutorul tau cu noua gama de primavara cu parfum floral: Cif Cream Pink Flower si Cif Cream Lila Flower.

Asa cum florile surprind mereu prin feminitatea, gratia si mireasma lor, la fel te surprinde si Cif cu doua mixuri proaspete care iti vor uimi simturile. Parfumul unic al lacramioarelor, freziilor, garoafelor sau ale florilor de portocal din noile Cif Cream iti vor aduce in casa prospetimea si frumusetea primaverii.
Cele doua produse, prin compozitia si prospetimea lor, reusesc sa satisfaca si cele mai pretentioase cerinte ale femeilor de pretutindeni, curatand ceea ce pare imposibil de curatat. Formula imbunatatita Cif Cream contine milioane de microparticule si accente florale care patrund in interior, indeparteaza murdaria si lasa in urma suprafete stralucitoare si un parfum floral.

Citește și:

“Noile Cif Cream cu parfum floral au intregit familia Cif si au venit in ajutorul consumatoarelor cu un element esential pentru o casa curata: parfumul. Cerintele consumatoarelor sunt in continua crestere, iar parfumul este una dintre cele mai importante aspecte care diferentiaza o curatenie satisfacatoare de una excelenta”, Dan Oprescu, Director Marketing USCE.

Noua sticla a gamei florale Cif Cream este conceputa dupa forma palmei pentru o mai buna manevrare, transformand curatenia zilnica intr-o poveste cu final frumos. Sistemul de inchidere a fost si el imbunatatit, astfel incat aerul nu poate patrunde in interior, nu se formeaza depuneri pe marginea sticlei, iar capacul se inchide foarte bine.

Cif Cream Pink Flower si Cif Cream Lila Flower iti fac curatenia mai usoara, pentru ca vei avea parte intotdeauna de un final frumos atunci cand incepi cu Cif.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.