Setari Cookie-uri

Smartphone-ul Samsung GALAXY S II Plus in Romania

Produse noi cu inalta tehnologie Samsung

comunicat de presa

Samsung Elecronics Romania aduce pe piata locala noul smartphone Samsung GALAXY S II Plus, lansat la inceputul anului la nivel international.

Dispozitivul imbina performanta care a facut modelul GALAXY II sa devina unul dintre cele mai cunoscute telefoane din lume cu interfata prietenoasa si functionalitatile intuitive, care il fac mai usor de folosit si mai rapid.

• Noul GALAXY S II Plus este dezvoltat pe platforma Android 4.1.2 (Jelly Bean) si este dotat cu procesor dual core de 1,2 GHz, astfel ca permite accesul rapid de la o aplicatie la alta si aduce o interfata imbunatatita, mai prietenoasa, ce ofera si o sectiune de notificari mai usor de utilizat.

• Interfata noului model GALAXY S II Plus este completata de o serie de functii intuitive care fac telefonul si mai usor de folosit ca pana acum.

Citește și:

Spre exemplu, cu ajutorul functiei Direct Call, utilizatorii pot forma automat numere de telefon in timp ce scriu un mesaj catre un anumit contact, prin simpla ducere a smartphone-ului la ureche. De asemenea, prin functia Smart Stay, telefonul poate sesiza daca utilizatorul se uita la telefon in acel moment pentru a lumina ecranul, in functie de nevoie.

• GALAXY S II Plus aduce, de asemenea, o serie de functii suplimentare care ii cresc performanta si imbogatesc numarul de moduri in care smartphone-ul poate fi folosit.

Spre exemplu, ferestrele de tip pop-up pentru videoclipuri permit unui clip video sa ruleze oriunde pe ecran, intr-o fereastra pop-up redimensionata, in timp ce sunt realizate si alte comenzi, eliminand astfel nevoia de a inchide si reporni videoclipurile atunci cand sunt verificate e-mail-urile sau cand se navigheaza pe Internet.

Citește și:

Functia S Voice permite utilizatorilor sa controleze telefonul prin intermediul comenzilor vocale, in timp ce functia Voice Unlock ii ajuta sa-si deblocheze telefonul cu ajutorul unei comenzi vocale.

• Ecranul de 4,3” inci WVGA Super AMOLED Plus aduce o e xperienta de vizualizare imbunatatita si ofera posibilitatea realizarii de fotografii de o inalta calitate prin intermediul unei camere foto puternice, de 8MP.

• De asemenea, camera foto a noii versiuni GALAXY S II Plus, are o viteza a obturatorului cu lag zero, ce permite captarea obiectelor aflate in miscare fara decalaj.

Functia „Buddy photo share” permite un share simultan al fotografiilor cu toti prietenii care se afla in poza, direct din camera sau din galeria foto.

In plus, functiile Group Facetag si Face zoom contribuie la crearea unei experiente complete. Totodata, noua camera are incorporate cele mai noi functii si servicii dezvoltate de Samsung, inclusiv functia „AllShare Play” care permite utilizatorilor sa transfere continut pe alte dispozitive Samsung, folosind un singur cont de utilizator si a unei singure parole.

Citește și:

Astfel, acestia pot beneficia de toate facilitatile disponibile pe Samsung Hub, inclusiv de cele mai noi versiuni ale Readers Hub, Video Hub, Game Hub sau Music Hub.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.