Setari Cookie-uri

Inlocuieste clasicul martisor cu o doza de frumusete!

Celebram frumusetea in fiecare zi

comunicat de presa

Ce poate fi mai util si incantator, in acelasi timp, decat un cadou pe care orice femeie si-l doreste de 1 si 8 Martie? Clinicile de chirurgie estetica au venit in aceasta primavara cu o idee pe cat de rafinata pe atat de practica: vouchere-cadou pentru femeile care vor cateva ore de rasfat total.

Un bun exemplu este Clinica de chirurgie estetica si plastica CareZone din Bucuresti, care aduce ineditul tradus intr-un singur cuvant- flexibilitatea!

sursa foto: depositphotos.com

Practic, voucherele pot fi transformate in orice serviciu de intretinere si infrumusetare: de la sedinte de 2 ore de rasfat corporal, tratamente faciale complete cu botox, sedinte de marire a buzelor, revigorarea tenului prin mezoterapie, pana la tratament de topire a grasimilor nedorite. Totul in functie de nevoile norocoasei care primeste acest cadou.

Citește și:

Pretul micilor cadouri variaza intre 50 si 500 de euro. Iar pentru cei care doresc sa pastreze traditia, Clinica poate atasa la cerere si snurul alb-rosu al martisorului clasic.

Cum oricine isi doreste din cand in cand sa evadeze din ritmul alert al cotidianului, specialistii de la Clinica CareZone iti dau o mana de ajutor pentru a surprinde femeia de langa tine!

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.