Setari Cookie-uri

Gerovital Plant Tratament MEN

Totul despre noile produse Gerovital pentru ingrijirea parului, gama pentru barbati

Comunicat de presa

Pentru ca parul este cel mai pretios accesoriu, iar sanatatea firului de par si a pielii capului este vitala, Farmec lanseaza gama Gerovital Plant Tratament MEN pentru ingrijirea parului, special destinata principalelor probleme cu care se confrunta barbatii. Noile produse remediaza aceste probleme, asigurand totodata un complex de substante si vitamine care fortifica si hidrateaza firul de par.

Caderea parului, aparitia si persistenta matretii provoaca serioase neplaceri barbatilor. In timp ce un dezechilibru hormonal poate conduce la atrofierea foliculului pilos, proces responsabil de caderea parului, acest factor se alatura unor cauze precum infectii ale pielii scalpului sau cosmetice nepotrivite care incarca scalpul atunci cand este vorba despre formarea matretii. Noile produse create pentru barbati elimina aceste probleme, regenerand si hranind in profunzime firul de par.

Citește și:

Gama Gerovital Plant Tratament MEN include:

Samponulul anticadere MEN - produs pentru utilizare frecventa, special conceput pentru scalpul barbatesc. Samponul este imbogatit cu elemente esentiale care impiedica atrofierea prematura a firului de par si hraneste radacina acestuia, asigurandu-i o rezistenta indelungata.

Samponul antimatreata MEN – Avand o actiune antimicotica eficienta, samponul elimina matreata si efectele ei (roseata, mancarime, exfoliere). Utilizat cu regularitate, curata delicat scalpul si confera parului un miros proaspat si placut.

Gelul de par MEN, FIX IT! – Dincolo de a fi un produs de hair-styling excelent pentru aranjarea si fixarea parului, gelul de par contine elemente hranitoare precum Keratina si Provitamina B5 care actioneaza ca o masca, fortificand firul de par pe toata lungimea sa.

Citește și:

    Noile produse pentru barbati fac parte din gama Gerovital Plant Tratament, avand atat propietatile unor produse cosmetice, destinate infrumusetarii parului, cat si caracteristici farmaceutice, continand substante active care trateaza firul de par si hranesc in profunzime pielea capului.

    Produsele Gerovital Plant Tratament MEN pot fi achizitionate din farmacii, magazine traditionale, in supermarketuri, hipermarketuri, precum si on-line pe site-ul www.farmec.ro.

    Vizionare placuta


    Kudika
    26 Februarie 2013
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.