Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza Samsung KNOX

Sistemul securizeaza folosirea mobilului in interes de serviciu, dar si in timpul liber

comunicat de presa

Samsung Electronics Co, Ltd., lider mondial in media digitala si in tehnologii digitale de convergenta, anunta lansarea Samsung KNOX, o solutie de securizare care ofera o protectie de inalta calitate a telefoanelor mobile.

KNOX incorporeaza Android Enhanced Security (SE) si servicii de management al integritatii, atat in hardware, cat si in sistemul Android. La nivelul aplicatiilor, KNOX ofera o solutie care separa utilizarea mobilului scopul afacerilor de cea in scopuri personale.

Aceasta separare este sustinuta de Android SE si de sistemul de criptare a fisierelor, oferind protectie informatiilor si aplicatiilor de business impotriva scurgerilor de date si atacurilor virusilor si malware.

Usoare si compatibile cu infrastructura existenta in aplicatii business de tipul MDM, VPN si serviciilor de directoare, KNOX ofera o mai mare siguranta si utilitate pentru departamentele IT care vor sa puna in aplicare si sa gestioneze strategiile Bring Your Own Device (BYOD) – cele care permit angajatilor sa foloseasca mobilele personale in interes de serviciu.

Citește și:

Usor accesibile prin intermediul unei iconite de pe ecranul de start, platforma KNOX prezinta utilizatorilor o varietate de aplicatii de business intr-un mediu securizat, inclusiv e-mail, browser, contacte, calendare, distributie de fisiere, CRM si alte aplicatii din domeniul afacerilor. KNOX permite aplicatiilor deja existente in eco-sistemul Android sa aiba un nivel de securitate ridicat fara nicio modificare in codul sursa.

KNOX elibereaza dezvoltatorii de aplicatii de povara dezvoltarii mai multor functii la nivel individual, precum sisteme de criptare on-device, Enterprise Single Sign On (SSO), suport Active Directory si altele.

„Este de inteles ca securitatea si confidentialitatea sunt considerate drept bariere in cazul afacerilor care accepta sisteme BYOD. Utilizatorii cunosc cele mai recente smartphone-uri si tablete si solicita departamentelor IT permisiunea de a folosi propriile dispozitive”, a declarat JK Shin, Presedinte si seful diviziei IT si Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics.

Citește și:

Solutia este simpla - combinarea afacerilor si lucrurilor personale intr-un singur dispozitiv. Samsung KNOX realizeaza armonia dintre controlul cerut de afaceri si satisfactia angajatilor prin asigurarea securitatii la nivelul platformei, lasand in acelasi timp o experienta frumoasa utilizatorului."

KNOX este o solutie Samsung pentru companii, integrata in programul Samsung For Enterprise (SAFE), un efort continuu initiat de producator pentru a promova disponibilitatea dispozitivelor sale pentru utilizarea in cadrul companiilor.

Mai multe informatii despre programul SAFE sunt disponibile aici.
KNOX va fi disponibil intr-o serie de dispozitive Samsung GALAXY incepand cu al doilea trimestru al anului 2013.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.