Setari Cookie-uri

Corneliu-Dragan Targoviste devine singurul acuarelist roman ales ca membru al Academiei din Birmingham

Un vis devenit realitate.

comunicat de presa:

Corneliu Dragan-Targoviste a fost acceptat ca membru al Academiei Acuarelistilor din Birmingham, devenind astfel singurul acuarelist roman ales sa faca parte din prestigioasa organizatie.

Artistul urmeaza sa fie inclus oficial in Academia ce aduna in prezent un numar de 81 de acuarelisti britanici si internationali, pe data de 4 martie 2013, cu prilejul adunarii generale a tuturor membrilor.

”Acceptarea mea ca membru in BWS, inseamna pentru mine o alta limita pe care am depasit-o in incercarea de cunoastere de sine si evaluare a performantelor creative. A fost un cadou frumos pe care l-am primit la implinirea unei varste, care daca nu pacatuiesc prin lipsa de modestie as zice ca este si aceea a maturitatii artistice, iar sentimentele sunt deopotriva de satisfactie si implinire! ”, marturiseste Corneliu Dragan-Targoviste.

Citește și:

Infiintata in 1907, Academia Acuarelistilor din Birmingham ii reprezinta pe unii dintre cei mai buni acuarelisti, atat la nivel national cat si international. Acuarelistii talentati sunt incurajati sa participe la selectiile academiei, fiind necesare doua treimi din voturi pentru obtinerea calitatii de membru.

Aceasta reusita vine dupa ce in decembrie, Corneliu Dragan-Targoviste a fost singurul acuarelist roman ales sa expuna in cadrul seriei de expozitii internationale ale Bienalei de Acuarela de la Shanghai Zhujiajiao.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.