Setari Cookie-uri

Saptamana femeii la New Look: un martisor cu stil in fiecare zi

Campanie de oferte speciale, in toate magazinele New Look, in perioada 1-8 martie.

comunicat de presa

La New Look, primavara aduce femininul in primplan, printr-o saptamana de oferte special concepute pentru reinnoirea garderobei. In perioada 1-8 martie, brandul britanic a pregatit pentru romance cate un martisor cu stil in fiecare zi, incepand cu rochii de la 59,90 lei pentru 1 martie si -30% la incaltaminte in weekend-ul 2-3 martie, discount aplicat la produsele care nu fac obiectul altei promotii.

Campania continua cu sacouri de la 89,90 de lei (luni - 4 martie), jeansi de la 89,90 lei (marti - 5 martie) si tricouri de la 29,90 lei (miercuri – 6 martie). Ultimele doua zile ale campaniei sunt dedicate accesoriilor indraznete, care sa dea tusa finala outfit-urilor.

Astfel, joi si vineri (7-8 martie), fanele brandului pot profita de -20% la toate accesoriile care nu fac obiectul unei alte promotii.

Citește și:

Fie ca e vorba de un party cu colegii sau o iesire neconventionala cu fetele, o cina romantica sau o prima intalnire, fiecare femeie va dori sa fie in centrul atentiei, punandu-si in valoare unicitatea. De aceea, am gandit aceasta saptamana ca pe o calatorie in cautarea outfit-ului potrivit pentru evenimentele de 8 Martie.

Este modul in care New Look doreste sa rasfete fiecare femeie in aceasta prima saptamana de primavara, cu atat mai mult cu cat vestimentatia si starea de spirit sunt combinatia castigatoarea pentru a te face repede remarcata”, a declarat Carmen Marunselu, PR&Marketing Manager New Look Romania.

Campania este valabila in toate cele 7 magazine New Look din tara si invita romancele la o incursiune in Vestul Salbatic.

Denimul este omniprezent, alaturi de imprimeurilor florale prafuite si textile din piele ce creaza un sentiment rustic autentic. Culorile sunt subtile, delicate si calde: roz prafuit, verde salcie si nuante de maro.

Citește și:

Imprimeurile pastelate se combina cu detalii brodate aplicate pe fuste, jeansi sau pantaloni scurti. Aspectul relaxant al westernului este subliniat prin tricouri innodate din denim, cizme pana la genunchi si fuste lungi.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.