Franke ofera un cadou de Martisor clientelor

Franke ofera un cadou de Martisor clientelor

Surprize pentru doamne de la Franke

comunicat de presa

In perioada 1-8 martie, Franke, lider mondial in productia de sisteme complete pentru bucatarie, pregateste o promotie special dedicata doamnelor.

Astfel, la achizitia a minimum 3 produse diferite din showroom-urile Franke, clientele primesc cadou la alegere o cina pentru doua persoane la restaurantul Mica Elvetie din Centrul Vechi al capitalei sau doua bilete la spumoasa comedie Boeing Boeing.

Prin aceasta promotie, Franke doreste sa impartaseasca clientelor doua dintre activitatile in care compania s-a implicat recent: sustinerea piesei de teatru Boeing Boeing si colaborarea Jakob Hausmann, chef-ul restaurantului Mica Elvetie.

sursa foto: shutterstock.com

Franke a inceput recent colaborarea Jakob Hausmann. Maestru in a combina arta gatitului cu un incontestabil simt al umorului, bucatarul elvetian a fost ales ambasador al brandului Franke pentru a oferi inspiratie in bucatarie celor care isi doresc sa-si dezvolte aptitudinile gastronomice.

Boeing-Boeing este un proiect cultural pe care Franke il sustine din dorinta de a oferi publicului roman accesul la umor de calitate. Piesa „Boeing Boeing” a avut premiera la Paris in anul 1960, iar mai apoi a fost pusa in scena la Londra si New York.

In 1991, piesa a intrat in The Guinness Book of Records ca piesa frantuzeasca de teatru cu cele mai multe puneri in scena. A fost, de asemenea, ecranizata avandu-i ca protagonisti pe Tony Curtis si Jerry Lewis in rolurile principale.

In Romania, piesa sustinuta de Franke are o distributie ce cuprinde actori celebri ai scenei teatrului romanesc precum Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Marius Gilea si Maria Buza.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri