Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Comunicat de presa

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Ivatherm, singura companie romaneasca producatoare de dermatocosmetice cu apa termala Herculane, lanseaza noul magazin on-line. Mai mult decat e-commerce, el devine solutia la indemana pentru nevoile pielii. Magazinul on-line Ivatherm ofera functionalitati multiple, plasarea rapida a comenzii si promotii atragatoare, adaptate continuu preferintelor consumatorilor si momentelor speciale din viata acestora.

Femeile moderne de astazi imbina cariera cu viata de familie, sunt ambitioase si active social. Din acest motiv, sunt intr-o permanenta lupta cu timpul. Pentru ele, Ivatherm lanseaza magazinul on-line care le va aduce mai aproape si mai repede dermatocosmetice performante pentru pastrarea sanatatii pielii", spune Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea si Directorul General Ivatherm.

Produsele Ivatherm sunt concepute si fabricate in Franta, tara cu cea mai mare expertiza in industria cosmetica. Sunt formule originale ce contin apa termala Herculane si ingrediente active inovante, reprezentand ultimele descoperiri stiintifice in cosmetologie. Ivatherm aduce solutii corective complete fiecarui tip de piele, ajutand-o sa-si regaseasca durabil functionarea originala si echilibrul fiziologic.

Magazinul on-line Ivatherm vine cu noi functionalitati, un design creat de Foxall Studio/Londra, multiple oferte speciale, transport gratuit pentru comenzile mai mari de 200 Ron, testare gratuita prin alegerea a 5 esantioane pe comanda, livrare „door-to-door” in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: