Setari Cookie-uri

Silviu Tolu si Stefania Ivanescu, imaginea IL PASSO si in campania primavara - vara 2013

Doua revelatii ale modellingului reprezinta IL PASSO

comunicat de presa

Dupa o campanie de succes in sezonul anterior, Silviu Tolu, cel mai titrat model masculin din Romania si Stefania Ivanescu, revelatia modelling-ului autohton, reprezinta imaginea IL PASSO si in campania primavara - vara 2013.

In sezonul primavara - vara 2013 am ales sa continuam colaborarea cu Silviu Tolu si Stefania Ivanescu, dupa ce campania anterioara, ai carei protagonisti au fost tot ei, s-a bucurat de un real succes!

In plus, Silviu si Stefania au reusit si acum sa exprime perfect spiritul brandului IL PASSO! Am mizat pe culori puternice si un aer fresh, ce au adus o atmosfera vibranta campaniei! Am lucrat impreuna cu Tibi Clenci si Alin Galatescu, ei intelegand foarte bine ceea ce ne doream, iar rezultatul este o campanie memorabila.”, a declarat Anca Buzatu, Marketing Manager IL PASSO.

Citește și:

Este al doilea sezon consecutiv in care Silviu Tolu si Stefania Ivanescu reprezinta imaginea brandului IL PASSO.

Cunoscut pentru cele 7 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, Silviu Tolu a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, sOLIVER, Garnier si DRYKORN si a colaborat cu Tom Ford, Christian Dior, Hermes sau Gianfranco Ferre.

El a reusit sa exprime cu succes trasaturile barbatului IL PASSO, stylish si puternic, in timp ce Stefania Ivanescu, una dintre cele mai promitatoare modele din Romania, ce se bucura de notorierate atat pe plan national, cat si international, ofera o nota de eleganta si feminitate brandului.

Creative & Fashion Photographer: Tibi Clenci

Styling: Amir Dobos

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.