Concertul ALTERNOSFERA de la Bucuresti-aproape SOLD OUT

Concertul ALTERNOSFERA de la Bucuresti-aproape SOLD OUT

Concert de zile mari inThe Silver Church

comunicat de presa

Numai cateva zile ne mai despart de concertul pe care ALTERNOSFERA, trupa de rock din Republica Moldova, il va sustine in Clubul The Silver Church din Bucuresti, cu ocazia lansarii albumului EPIZODIA – al patrulea album al formatiei.

Pentru evenimentul programat a se desfasura joia viitoare, de Ziua Internationala PI (π), respectiv 14.03.2013, dupa orele 21:00, au mai ramas in vanzare doar cateva sute de bilete ce se pot achizitiona online, de pe site-ul www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la pretul de 25 lei.

Ultimul concert sustinut de Alternosfera la Bucuresti a avut loc in decembrie anul trecut la Turbohalle, in fata a 2.000 de fani. Evenimentul a facut parte din turneul de promovare al albumului „VIRGULA”, album indelung apreciat si premiat de catre site-urile si revistele de profil din Romania.

Nu este deloc intamplator faptul ca ALTERNOSFERA lanseaza doua albume intr-un timp atat de scurt – atat VIRGULA, cat si EPIZODIA fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Virgula” reprezinta miezul tripticului, iar „EPIZODIA” reprezinta intregul din irational. Cel ce al treilea album al tripticului va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Prima serie de concerte din EPIZODIA TOUR cuprinde, pe langa Bucuresti, orase precum Cluj, Timisoara, Brasov, Buzau, Constanta, Galati, Suceava, Iasi, Chisinau.

Detalii despre fiecare concert in parte gasiti pe pagina oficiala de facebook a trupei Alternosfera, sectiunea evenimente.

„Singuratate” este primul single de pe albumul EPIZODIA si poate fi auzit atat la radio, cat si online.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri