Setari Cookie-uri

Sarbatoreste 8 martie impreuna cu noi la Sala Dalles

Expozitie de primavara la Sala Dalles

comunicat de presa

Ca in fiecare an, organizatorii targului „Festivalul primave rii”, de la Sala Dalles, au pregatit o colectie de cadouri pentru acele femei speciale din viata noastra.

Fie ca este vorba de mama, iubita sau sotie, 8 martie este ziua in care dorim sa aratam cat de mult le pretuim.

Astfel am adunat produse dintre cele mai inedite si autentice.

O gama unica de bijuterii si obiecte din argint, impodobite cu pietre semi-pretioase sau cristale, lucrate manual folosind tehnici speciale, flori naturale in rasina sau articole de imbracaminte, tricouri cu mesaje hazlii, si accesorii in culorile primaverii.

Si pentru ca vorbim de cadouri, dulciurile va vor surprinde cu forme originale de ciocolata: pantofi colorati, inimioare, ursuleti sau deja cunoscutele lingurite de ciocolata care se topesc amestecand cafeaua de dimineata; in completare, cosulete de ghiocei sau branduse din zahar, buburuze sau fluturi din martipan.

Citește și:

Sa nu uitam produsele cosmetice Bio, care hidrateaza, intineresc si hranesc tenul sau pe cele apiterapeutice care sunt mai mult decat binevenite in aceasta perioada a anului.

De asemenea, lucrarile de grafica, vitraliile si gravurile pe obiecte din metal sau sticla se numara si ele printre cadourile pe care le puteti gasi la targ.

Asadar, va asteptam in continuare la Targul de Martisor, „Festivalul Primaverii”, de la Sala Dalles, deschis pana pe 8 martie, intre orele 10:00 si 20:00.

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii acceseaza
dallesrevolution.ro sau pagina de Facebook Galeria Dalles

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.