Setari Cookie-uri

Descopera bogatiile acestei primavera de la Cramele Halewood!

Byzantium Rose Euxine Shiraz 2012, primul vin ecologic al Cramelor Halewood

Comunicat de presa

Cramele Halewood celebreaza primavara cu primul vin ecologic al companiei - Byzantium Rose Euxine Shiraz, recolta 2012. Acesta vin este rezultatul viilor ecologice Halewood, crescute pe colinele insorite ale Dobrogei, din zona Murfatlar.

Produs in editie limitata de 6700 de sticle, vinul este marturia simbiozei perfecte a solului, vitei de vie, soarelui prieten si a maiestriei vinificatorului Lorena Deaconu.

Byzantium Rose Euxine Shiraz 2012, potrivit pentru o zi speciala, precum 8 martie, te cucereste atat prin prospetimea si culoarea tinereasca, cat si prin aromele delicate de zmeura, capsuni si citrice, iar naturaletea vinului iti aduce bucuria tineretii si te duce cu gandul la o livada plina de fructe rosii delicioase.

Byzantium Rose Euxine este felul naturii de a te trezi la viata!

Agricultura ecologica a capatat in ultimii ani o importanta sporita si in Romania, iar grupul Halewood Romania se numara printre putinii cultivatori de vita de vie ecologica si producatori de vin ecologic din tara.

Pentru obtinerea unui produs ecologic, producatorii trebuie sa respecte in permanenta legislatia comunitara si internationala, iar consumatorii trebuie sa stie ca un vin cu adevarat ecologic are pe eticheta sigla ecologica UE si numarul Certificatului ecologic obtinut de companie dupa ce productia a fost monitorizata de specialistii din Ministerul Agriculturii.

Citește și:

Vinul ecologic Byzantium Rose Euxine Shiraz-Rose 2012 poate fi gasit in reteaua HORECA, in magazinele Halewood – The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breaza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste, Constanta si Urlati), cat si online, accesand www.winery-outlet.com.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.