Setari Cookie-uri

Expozitia "Martisor" semnata de Corneliu Dragan-Targoviste

Vernisajul expozitiei la Elite Art Gallery

comunicat de presa

Expozitia de grafica, pictura si acuarela „Martisor” semnata de Corneliu Dragan-Targoviste a fost inaugurata seara trecuta la Elite Art Gallery, vernisajul fiind prezentat de criticul de arta, Marius Tita.

“In lucrarile expuse predomina peisajul citadin in care personajele circula, traiesc si sunt trezite la viata de culorile ce le contureaza. Nici zona rurala nu este uitata, casele si peisajele fiind emblematice in aceste lucrari. Intreaga expozitie reprezinta rodul muncii din ultimul an.”, a spus acuarelistul Corneliu Dragan-Targoviste.

Expozitia poate poate fi vizitata pana pe 15 martie, in fiecare zi de luni pana vineri, orele 11:00 - 19:00, iar sambata intre orele 10:00 - 14:00, la Elite Art Gallery, Strada Academiei, nr.15.

Pictorul Corneliu Dragan-Targoviste este o revelatie constanta a creatiei plastice contemporane. De fapt, preferam sa ne rasfatam descoperind mereu minunile pe care ni le daruieste la fiecare simeza, stiind ca o expozitie Corneliu Dragan Targoviste ne releva orizonturi noi si apropieri pline de placutul mister al descoperirii.

Citește și:

Dupa o intensa imersiune in paradisul de acuarela, a venit si clipa asteptata, a coborarii acrilului pe paleta si panza, a revenirii la tusa zabovita, mangaiata, modelata.“, a apreciat Mariu Tita, cunoscut publicist si analist al pietei de arta.

Corneliu Dragan-Targoviste a ajuns la Bucuresti dupa ce lucrarile sale au putut fi vizionate la Expozitia Internationala de Acuarela de la Shanghai, fiind singurul roman care a expus in cadrul acestei Bienale.

De asemenea, artistul este singurul acuarelist roman ales sa faca parte din prestigioasa Societate a Acuarelistilor din Birmingham, care aduna in prezent 81 de acuarelisti britanici si internationali.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.