Setari Cookie-uri

Primavara vine in AFI Palace Cotroceni cu surprize pentru doamne si domnisoare

AFI Palace Cotroceni pregateste doamnelor si domnisoarelor evenimente speciale de 8 Martie

comunicat de presa

Vineri, 8 martie, de Ziua Femeii, in AFI Palace Cotroceni femeile sunt in centrul atentiei fiind invitate sa intampine primavara in stil Mega Fashion!

De ziua lor, doamnele si domnisoarele pot beneficia de sedinte gratuite de make-up si coafura profesionale oferite de specialisti in AFI Palace Cotroceni.

Dupa o zi plina de ritualuri de infrumusetare, seara , incepand cu ora 19:00 va avea loc cel mai tare concert al primaverii, sugestiv denumit „Super Girl”.

Toate doamnele si domnisoarele sunt asteptate in curtea centrala a mall-ului unde vor avea parte de un spectacol de zile mari. Cele mai in voga nume muzicale vor canta special pentru vizitatoarele AFI.

Alex Velea, Vunk, Guess Who & Band, Matteo si indragitii baieti din trupa fenomen La La Band: Dorian, Vlad si Dima vor rasfata auzul doritoarelor de distractie cu hit-urile momentului.

Citește și:

De asemenea, in AFI Palace Cotroceni demonstram ca masinile si moda sunt o asociere perfecta.

Fashion Auto Show, un eveniment aflat la a doua editie, isi propune sa etaleze masini pline de stil si tinutele in trend ale sezonului care sa le puna in valoare cum se cuvine.

Pana pe data de 8 martie, vizitatoarele se pot lasa inspirate de o parada de stil auto si fashion.

Primavara celebram luna femeilor si ne dorim ca toate vizitatoarele noastre sa se simta speciale in aceste zile de sarbatoare dedicate lor.

De aceea, le-am pregatit momente de pline de rasfat. Este un bun moment sa facem „un pas inainte si sa pasim cu un spirit Mega Fashion in primavara” , declara Aura Dinu, director de marketing AFI Palace Cotroceni.

In aceasta perioada, AFI Palace Cotroceni gazduieste Targul de Martisor si 8 Martie unde vizitatorii mall-ului pot gasi o multime de martisoare inedite.

Citește și:

Expozantii au pregatit 36 de standuri amplasate la etajul 1 al AFI Palace Cotroceni.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.