Setari Cookie-uri

New Look, fresh in la denim

In perioada 9 -21 martie, in toate magazinele New Look, la achizitionarea unei perechi de blugi, primesti a doua pereche la jumatate de pret.

comunicat de presa

„Eu cu ce ma imbrac azi?” este o dilema cu care fiecare femeie se confrunta din cand in cand. Eroul care niciodata nu da gres, indiferent de sezon sau eveniment, este o pereche de blugi. Si cum piesele din denim raman o prezenta constanta nu numai in moda strazii, ci si pe catwalk, New Look propune pasionatelor de moda o noua campanie in magazine.

Incepand cu 9 martie, la orice pereche de blugi achizitionata, a doua este la jumatate de pret.

Atuul denim-ului este ca merge cu orice, oricand, oricum. In plus, versatilitatea acestui material ii garanteaza omniprezenta, sezon de sezon.

Problema, insa, apare in magazin, cand nu ne putem hotari cu ce piesa de denim sa ne completam colectia personala. Si cum ne-am obisnuit sa fim intotdeauna cu un pas in fata si sa raspundem permanent nevoilor clientelor noastre, in aceasta luna venim cu o oferta care sa satisfaca si pe cele mai nehotarate dintre ele.

Citește și:

La o pereche de blugi cumparata, a doua pereche poate fi achizitionata la jumatate de pret”, a declarat Carmen Maruntelu, PR & Marketing Manager New Look Romania.

Brandul britanic este recunoscut pentru accesibilitatea si calitatea pieselor din denim, fiind o destinatie de incredere in fiecare sezon. Astfel, la fiecare 5 secunde, o pereche de blugi marca New Look ajunge in dulapurile fanelor.

Niciodata nu poti avea suficient denim in garderoba. In plus, faptul ca din 5 in 5 secunde cineva pleaca din magazinele New Look cu o pereche de jeans, spune multe despre statutul denim-ului in viata noastra sociala.

Pentru campania de primavara ce se va desfasura in perioada 9-21 martie in toate magazinele New Look din tara, ne-am pregatit cu o varietate de jeansi: clasici, shapers, skinny, boyfriend, high waist, bootcut”, a completat Carmen Maruntelu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.