Setari Cookie-uri

Whirlpool Corporation o numeste pe Estera Berroz pe CEO pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Schimbare de ierarhie in compania Whirpool

Comunicat de presa

Whirlpool Corporation a anuntat numirea Estherei Berrozpe ca Presedinte al companiei pe regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) precum si ca Presedinte al Comitetului executiv al companiei.

Esther Berrozpe detine in prezent functia de Vice-Presedinte al companiei pentru pietele europene din regiunea EMEA. Berrozpe va ocua noua pozitie in companie incepand cu 1 mai 2013.

"Esther s-a dovedit un adevarat lider global in cadrul Whirlpool Corporation. Ea are o experienta bogata in ceea ce priveste activitatea companiei in Europa cat si in America de Nord, ceea ce o face persoana potrivita pentru a conduce operatiunile grupului la nivel european", a declarat Jeff Fettig, Presedinte si CEO al Whirlpool Corporation.

Berrozpe il inlocuieste pe Jose Drummond care se va intoarce in Brazilia din motive personale si isi va continua rolul de Presedinte in Consiliului Director Whirlpool SA Brazilia pana la sfarsitul anului.

Citește și:

Berrozpe a devenit Vice-Presedinte al pietelor europene EMEA in august 2012. Inainte de a ocupa aceasta functie, ea a fost Vice-Presedinte de brand si produs pentru regiunea America de Nord (ANR). Ea s-a alaturat Whirlpool Corporation in iunie 2000 si a avut diverse pozitii cu importanta din ce in ce mai sporita in departamentele de trade marketing, produs si brand leadership in Europa si in America de Nord. Berrozpe detine o diploma de licenta si un masterat in cadrul Universitatii Deusto din Spania. Esther Berrozpe a studiat, de asemenea, Economie si Afaceri Internationale la Università degli Studi di Bergamo, in Italia.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.