Setari Cookie-uri

Oferte unice si sejururi castigate prin tombola la Touristica

Liber la oferte de vacanta!

comunicat de presa

Sfarsitul saptamanii acesteia aduce pentru tine vacantele verii la Polus Center. Targul de Turism Touristica din Cluj-Napoca vine la cea de-a 8-a editie cu vacante ''TAILOR MADE''.

Vacantele Tailor made sunt vacante croite exact pe masura dorintelor si a bugetului turistului.
Pe parcursul celor 3 zile, la Polus Center vor fi 70 de expozanti: agentii de turism, reprezentante turistice, hoteluri si publicatii de profil.

Acestia vor prezentate diverse destinatii de vara atat din Romania cat si din strainatate, dar si destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism de tratament, turism cultural si de business.

Expozantii vin cu reduceri aplicate doar in cadrul targului in valoare de pana la 35 %. Unele destinatii de vacanta alese la targ vin cu taxe de aeroport 0. Aceasta promotie este valabila doar in cadrul Targului de Turism Touristica la standurile expozantilor cu de vacante in strainatate.

Citește și:

Toti cei care vor trece prin Polus pot participa la tombola si vor avea ocazia sa castige sejururi in strainatate sau weekenduri in tara.

Vineri, 22 martie, de la ora 18:00, va avea loc si un Travel Meet-up la care sunt invitati bloggeri de turism, bloggeri generalisti si reprezentanti ai agentiilor care vor vorbi despre trendurile din domeniul turismului, despre cum ne putem ajuta de internet pentru a organiza vacanta perfecta.

Va fi inclusiv un atelier de fotografie de vacanta unde doritorii vor putea afla cum sa faca fotografii mai frumoase pentru a pastra vie amintirea escapadelor. Acest eveniment conex la Touristica este deschis si publicului iar inscrierea se face printr-un mail dat la office@liberoevents.ro.

Mai multe informatii despre programul evenimentului puteti regasi pe www.touristica.ro.

Va asteptam cu drag!

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.