Donatiile IKEA Foundation au ajutat copii din 28 de tari

Donatiile IKEA Foundation au ajutat  copii din 28 de tari

IKEA Foundation a strans 110 milioane de dolari din subventii sau donatii pentru a ajuta copii si familii sarace

comunicat de presa

IKEA Foundation este in prezent organizatia care ofera cele mai importante donatii la nivel mondial pentru UNICEF, UNHCR, Agentia ONU pentru Refugiati, Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, Salvati Copiii si Lupta pentru Pacea Internationala.

Alte momente importante din activitatea desfasurata in 2012 de IKEA Foundation (datele sunt culese din raportul anual):

74 de milioane de copii din India au primit ajutor datorita unui parteneriat realizat cu UNICEF pe o perioada de 10 ani, 9,3 milioane de euro au fost donate catre UNICEF si Salvati Copiii prin intermediul campaniei Jucariilor de Plus.

sursa foto: DepositPhotos

A fost lansat programul IWitness pentru ca angajatii IKEA sa se poata intalni cu familiile si comunitatile care au primit ajutor in urma campaniei Jucariilor de Plus.

Am fost foarte bucurosi sa donam 110 milioane de dolari anul trecut pentru a crea oportunitati pentru copiii si familiile sarace care traiesc in tarile aflate in curs de dezvoltare. Cu toate acestea, nu este important cat am donat, ci cum am oferit donatiile”, explica Per Heggenes, CEO IKEA Foundation.

„Prin colaborari de lunga durata cu partenerii potriviti, putem contribui la implementarea unor schimbari durabile si inovatoare, reusind sa cream pana in 2015 o diferenta in bine in vietile a 100 de milioane de copiii”, completeaza Per Heggenes.

IKEA Foundation sustine prin intermediul campaniei Jucariilor de Plus programe pentru ajutorarea copiilor din familii defavorizate realizate impreuna cu Salvati Copiii Romania si UNICEF.

48.171 de jucarii de plus au fost cumparate din magazinul IKEA din Romania in timpul campaniei Jucariilor de Plus desfasurata intre 4 noiembrie si 29 decembrie 2012. Pentru fiecare jucarie de plus cumparata, IKEA Foundation a donat cate 1 euro pentru proiecte educationale realizate de UNICEF si Salvati Copiii.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri