Setari Cookie-uri

Palace Cotroceni sustine miscarea globala

AFI Palace Cotroceni se alatura campaniei "Ora Pamantului" si stinge luminile din mall timp de o ora, sambata, 23 martie.

Comunicat de presa

AFI Palace Cotroceni isi arata sustinerea fata de miscarea de constientizare a populatiei fata de problemele mediului inconjurator prin tragerea unui semnal de alarma asupra efectelor negative generate de un comportament iresponsabil. Astfel, luminile din mall vor fi stinse timp de o ora intre 20:30 si 21:30.

In semn de adeziune la valorile acestei initiative, AFI Palace Cotroceni a afisat un ceas virtual pe site-ul oficial www.aficotroceni.ro care indica timpul ramas pana la stingerea luminilor din mall.



Este al doilea an in care AFI Palace Cotroceni se implica in aceasta campanie marcand Ora Pamantului prin stingerea luminilor din mall.

Credem cu tarie ca suntem cu totii responsabili pentru protejarea mediului si ca este in puterea noastra sa facem o schimbare in bine. Din acest motiv sustinem printr-un gest simbolic de stingere a luminilor din mall campania Ora Pamantului, incercand sa ne inspiram vizitatorii”, declara Aura Dinu, Marketing Manager AFI Palace Cotroceni.

Citește și:

In intervalul anuntat, luminile din AFI Palace Cotroceni vor fi ajustate la o intensitate scazuta astfel incat activitatea vizitatorilor sa nu fie perturbata in niciun fel.

“Ora Pamantului” este o campanie unica in istorie desfasurata la nivel global care a luat amploare in fiecare an, reusind in 2010 sa atinga circa 1,3 miliarde de sustinatori din 128 de tari.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.