Setari Cookie-uri

Record de vanzari la Touristica

Cel mai mare targ de turism din Transilvania, Touristica, s-a incheiat dupa 3 zile cu noi recorduri.

Comunicat de presa

Cel mai mare targ de turism din Transilvania, Touristica, s-a incheiat dupa 3 zile cu noi recorduri in ceea ce priveste numarul expozantilor, al vizitatorilor, si al vanzarilor.

Peste 20000 de vizitatori au trecut pragului celei de-a 8-a editie Touristica a adus vacante ''TAILOR MADE'', early bookinguri cu reduceri suplimentare aplicate doar in cadrul targului, reduceri de taxe de aeroport.

La Polus Center au fost 70 de expozanti: agentii de turism, reprezentante turistice, hoteluri si publicatii de profil. Acestia au prezentat diverse destinatii de vara atat din Romania, cat şi din strainatate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventura, turism de tratament, turism cultural şi de business.

Vanzarile estimate de catre expozanti in urma targului sunt de aproape 1 milion de euro. Majoritatea participantilor care s-au decis in cele 3 zile asupra destinatiei perfecte pentru vara lui 2013 au ales: Grecia, Turcia, Bulgaria, Romania si Ungaria.

Citește și:

Maria Grapini, Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism a vizitat cel mai mare targ de turism din Cluj si agentiile expozante chiar in dimineata zilei de deschidere.

Tot in prima zi, a avut loc un eveniment conex, Travel Meet-up, care a reunit bloggeri de turism, bloggeri generalisti, oameni de presa si reprezentanti ai agentiilor care au vorbit despre trendurile din domeniul turismului. Invitatii speciali, Prim-vicepresedintele ANAT si director general Paralela 45, Alin Burcea si directorul de Marketing Happy Tour – Madalin Mancila au discutat despre importanta internetului a mediu de promovare al turismului. Cei interesati de fotografie au putut invata trucuri pentru a pastra cele mai frumoase amintiri din vacante in cadrul celor 2 Ateliere de fotografie sustinute de specialisti.

Editia a 9-a Touristica este deja programata intre 22 si 24 noiembrie 2013 si isi asteapta vizitatorii pentru a gasi cele mai bune oferte si pentru vacantele de iarna.

Citește și:

Sursa interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.