Setari Cookie-uri

Frumusete si rasfat cu noile produse de ingrijire a corpului Dove Purely Pampering

Dove stie ca frumusetea este o sursa de incredere si ca atunci cand ne simtim bine in pielea noastra suntem mai fericite.

Comunicat de presa

Pentru a te simti frumoasa in fiecare zi, transforma-ti ritualul de ingrijire intr-un real rasfat cu noua gama de lotiuni si crema de corp Dove Purely Pampering.

Disponibile in 3 variante, noile lotiuni Dove Purely Pampering cu arome delicioase ofera pielii tale ingrijire superioara pentru a fi frumoasa si hidratata.

Lotiunea de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla cu formula hidratanta cu unt de shea hraneste pielea in profunzime si ii confera un aspect catifelat, in timp ce parfumul reconfortant de vanilie iti inspira o stare de echilibru.

Lotiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals cu formula sa hranitoare cu lapte de cocos hidrateaza in profunzime pielea si o lasa fina si placuta la atingere. Acorda-ti momente de relaxare cu parfumul imbietor de petale de iasomie!

Citește și:

Lotiunea de corp Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus Flower este perfecta daca iti doresti o piele hidratata si rasfatata. Formula speciala cu extract de migdale iti ingrijeste pielea, iar parfumul calmant de hibisus iti inspira o stare placuta de armonie.

Gama de lotiuni de corp Dove Purely Pampering beneficiaza de sistemul unic DeepCare Complex, ce contine agenti nutritivi proprii pielii, ulei bogat in acizi grasi Omega-6 si aminoacizi care impreuna hranesc pielea in profunzime si previn descuamarea acesteia.

Crema de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla are o formula usoara ce contine agenti de catifelare si unt de shea care hranesc pielea, iar parfumul delicat de vanilie iti inspira o stare de echilibru.

Cu noile lotiuni de corp si creme de la Dove Purely Pampering te vei bucura de momente de rasfat unice – de o piele frumoasa, parfumata si hidratata!

Citește și:

Preturi recomandate:

Lotiune de corp Dove Purely Pampering (orice sortiment) - 22.13 lei

Crema de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla, 300 ml – 29.56 lei

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.