Setari Cookie-uri

Cursuri de design vestimentar de 3 luni cu Adrian Oianu

Cursurile de design vestimentar contemporan reprezinta un proiect independent initiat si sustinut de catre designerul Adrian Oianu.

Comunicat de presa

Cursurile de 6 luni cu Adrian Oianu vor fi impartite in doua module. Astfel, toti cei interesati au acum posibilitatea de a se inscrie la cursuri de design vestimentar de 3 luni, respectiv in Modulul I (aprilie - iulie 2013).

Cursurile de design vestimentar contemporan reprezinta un proiect independent initiat si sustinut de catre designerul Adrian Oianu inca din luna februarie 2010. Aceste cursuri reprezinta o modalitate de a invata si de a avea acces direct la informatiile unui designer vestimentar cu experienta internationala.

La cursurile de design vestimentar ale lui Adrian Oianu cursantii afla care sunt uneltele de baza pentru a performa in domeniul designului vestimentar. Ei invata despre Tipar 2d, Drapaj/modelism, Desen tehnic flat/sketch, Storyboard si Constructia unei colectii (unde cursantii vor aborda si istoria modei aplicata in design vestimentar contemporan).

Citește și:

Centrul de design aduce ca noutate in ceea ce priveste predarea designului vestimentar si conceptul de “mentoring”. Ceea ce este foarte important este ca prin participarea la cursurile sustinute de un designer cu activitate in domeniu, cursantii sunt stimulati sa isi gaseasca increderea de sine, acest lucru fiind bazat pe cunostinte acumulate cu multa responsabilitate.

A doua etapa a studiului designului vestimentar sub indrumarea lui Adrian Oianu va fi reprezentata de Modulul II al cursurilor de design vestimentar, care este programata pentru perioada septembrie-decembrie 2013. Participarea la cursurile Modulului II este conditionata de o selectie a participantilor la cursurile Modulului I.

Structura Modulului I:

Oras: Bucuresti

Durata: 3 luni; 10 saptamani; 3 sedinte/saptamana

Perioada: aprilie – iulie 2013

Citește și:

Frecventa: 3 saptamani/luna; 3 zile/saptamana;

3 ore/per curs (tipar si drapaj) 1 h 30 min/per curs (desen si storyboard); orele de desfasurare 18:30 - 21:30

Locatie de desfasurare: Centrul de Design Adrian Oianu

Locuri : 20/2 grupe

Zilele saptamanii – marti, miercuri, joi

Tematica generala: Tipar 2D; Drapaj/Modelism; Desen si Flat Sketch; Storyboard si constructia unei colectii.

Pentru mai multe detalii in legatura cu Scoala de design sau inscrieri acceseaza www.centrudedesign.ro sau rimite un e-mail la scoaladedesign@gmail.com

Urmareste pagina de Facebook Centru de Design.

Sursa: Envy.ro.

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.