Setari Cookie-uri

MILITARI SHOPPING ANIVERSEAZA 4 ANI DE LA DESCHIDERE CU 4 ZILE DE EVENIMENTE

4 zile tematice va asteapta la Militari Shopping pe 11, 12, 13 si 14 aprilie, iar in perioada 11-25 aprilie vor avea loc tombole cu premii substantiale.

Comunicat de presa

Militari Shopping aniverseaza 4 ani de la deschidere cu 4 zile pline de evenimente dedicate clientilor centrului comercial. In zilele de 11, 12, 13 si 14 aprilie, toti vizitatorii Militari Shopping vor beneficia de activitati tematice, concursuri atractive si mii de premii pe masura.

Ne face o deosebita placere sa aniversam cel de-al patrulea an de activitate Militari Shopping alaturi de clientii centrului comercial, la fel ca in anii precedenti. Dorim sa va multumim voua, tuturor celor care ne-ati sustinut in aceasta perioada, de aceea va adresam invitatia de a celebra impreuna cu noi in cadrul celor 4 zile de evenimente maraton”, declara Asi Kahana, General Manager Militari Shopping.

De-a lungul celor 4 zile aniversare, Militari Shopping va angrena vizitatorii centrului comercial in diverse activitati tematice pe placul tuturor. Programul evenimentului va include actiuni dedicate frumusetii, sanatatii, modei, jocurilor, automobilismului. In plus, tombole cu premii substantiale vor fi organizate in perioada 11-25 aprilie.

Citește și:

PROGRAMUL ACTIVITATILOR IN PERIOADA 11-25 APRILIE

11 aprilie, 18:00-20:00 – „Frumusete si Sanatate”

- Workshop de frumusete cu demonstratii de hair style si make-up

- Sesiuni interactive cu publicul

- Premii

Parteneri: Sephora, Flormar, Kids Hairstyles, Plafar, Centrofarm.

12 aprilie, 18:00-20:00 – „Jocuri si Distractie”

- Campionate de jocuri sportive, electronice si de societate

- Sfaturi legate de fitness & aerobic

- Concursuri cu premii

Parteneri: Media Galaxy, Decathlon, Hervis, Toyplex.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.