Setari Cookie-uri

All Hollow a lansat cel de-al treilea numar

All Hollow a lansat duminica, 31 martie, in club Control, cel de-al treilea numar al revistei, a carei coperta ii apartine, de aceasta data, actritei Crina Semciuc.

In cadrul unei asistente numeroase, formata din artisti din diferite domenii, designeri, stilisti, bloggeri si persoane publice, si-a facut aparitia trupa daneza de electro rock, invitati speciali ai evenimentului, Reptile Youth.

Un proiect muzical indraznet si in plina ascensiune, acestia au fost precedati de trupa romaneasca Robin and the Backstabbers.

Depasind proportiile unei clasice lansari de revista, petrecerea All Hollow a devenit un eveniment de sine statator, care a dezvoltat intr-un timp relativ scurt, o continuitate impresionanta, cu un public targetat si o audienta in permanenta extindere.

Cel de-al treilea numar al revistei All Hollow sau The Spring Issue este cel mai mare de pana acum, reunind in cele 416 pagini, un statement vizual, editorial si cultural deopotriva, cu invitati a caror rezonanta vorbeste de la sine: Razvan Mazilu vorbeste in premiera despre urmatorul sau spectacol de anvergura, Saraiman, , intr-un material scris de el insusi si intr-un pictorial desavarsit semnat de Andra Moga si Barna Nemethi, in vreme ce Marius Manole impartaseste tainele si tribulatiile unei meserii-vocatie veche de decenii.

Citește și:

Acestora li se alatura Alexandra Pirici, Eleonora Bruno, Mikhail Siskin, Byr Webb (The Constantines), Ovidiu Buta, Marian Palie, Cornel Lazia, Oltin Dogaru, Iulian Nan, Ionut Staicu si sase dintre cele mai noi trupe ale rock-ului alternativ romanesc.

Clasata drept una dintre cele mai apreciate reprezentante ale noii generatii de actori romani, coperta noului numar, Crina Semciuc este o aparitie discreta, dar un artist intens, versatil, sofisticat si hiper-asumat. In interviul complex acordat revistei All Hollow, Crina a povestit despre dragostea de actorie, despre inceputuri, despre evolutii, despre HBO si Rocker, despre logodna, copii si despre lucrurile mici care fac o poveste atat de mare. In cele peste 20 de pagini, veti regasi povestea Crinei exact asa cum este ea.

Shooting-ul care intregeste interviul are diverse planuri de referinta si a fost realizat de Barna Nemethi (fotograf si redactor-sef All Hollow), cu un styling semnat de Mirela Petre.

Citește și:

Precedata de coperti competitive care scot vedeta din zona ei de confort, precum Monica Birladeanu (numarul pilot), Roxana Voloseniuc (redactor-sef ELLE Romania) si Alexandrina Hristov, Crina Semciuc ofera, la randul sau, o noua si surprinzatoare fateta.

All Hollow este revista oamenilor liberi si talentati. Iar in acest numar, ca si in cadrul evenimentului oficial de lansare, am reusit sa reunim un colectiv de oameni extrem de talentati, alaturi de care ne-a facut o onoare sa lucram, a declarat Barna Nemethi, redactor-sef al publicatiei.

Atat revista, cat si petrecerea de lansare au devenit un spatiu in care oamenii au incredere si catre care au deschidere sa isi expuna nestingheriti creativitatea. De patru ori pe an, cand revista se lanseaza, acesti oameni se reunesc si transmit un vibe extraordinar, iar numarul lor este in continua crestere, drept dovada faptul ca revista a fost sold out inca din ziua lansarii, a adaugat Barna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.