Setari Cookie-uri

Peste 2000 copii participa la cursuri de nutritie

Proiectul Saptamana Altfel ia sfarsit

Comunicat de presa

Peste 2000 de copii vor beneficia de cursuri de nutritie pana la finalul Saptamanii Altfel, care isi propune sa puna elevii in contact cu principalele notiuni ale unui stil de viata sanatos, iar 240 dintre ei vor vizita fabrica Danone din Bucuresti, pentru a vedea cum laptele adus de la fermele romanesti se transforma in iaurturi gustoase.

Azi este ultima zi in care Danone Romania sustine cursuri de nutritie interactive pentru elevii din cinci scoli din cartierul Colentina din Bucuresti, unde se afla si fabrica de iaurturi a companiei.

Danone a crescut constant in 15 ani de cand este prezent in Romania si in tot acest timp a contribuit in permanenta si la cresterea si dezvoltarea comunitatii. Prin programul pregatit pentru aceasta saptamana, compania promoveaza buna educatie pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa, pentru ca obiceiurile alimentare se formeaza inca din copilarie si educatia trebuie sa inceapa de timpuriu. In decursul unor lectii interactive, copiii vor invata principiile unui stil de viata sanatos si ale unei alimentatii echilibrate: ce sunt glucidele, lipidele, proteinele si de unde provin, cum ne hidratam corect si de cata miscare avem nevoie ca sa crestem sanatosi”, explica Cristina Popescu, Director Comunicare Danone Romania.

Citește și:

Tot in Saptamana Altfel, 2 gradinite si 2 scoli vor vizita fabrica prin programul „Vino acasa la Danone”, program prin care copiii invata despre cum se transforma laptele proaspat in iaurt si pot vedea cu ochii lor cum se intampla. In ultimii ani, 1.670 copii au trecut pragul fabricii din Bucuresti, au invatat despre iaurturi si s-au intalnit cu angajatii companiei.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.