Setari Cookie-uri

Crizal Transitions VII: lentilele care controleaza lumina

Cea mai recenta inovatie in optica medicala

comunicat de presa

Essilor Romania, lider mondial in fabricarea de lentile de ochelari, lanseaza cea mai recenta inovatie in materie de optica medicala, lentilele fotocromatice Crizal Transitions VII. Acestea inglobeaza cea mai performanta tehnologie de control al luminii, Chromea 7, si ofera o dubla protectie zi de zi: impotriva radiatiilor UV si impotriva luminii orbitoare a soarelui.

Crizal Transitions VII sunt singurele lentile de ochelari care combat eficient atat pericolul expunerii la razele UV, cat si disconfortul resimtit de purtator la contactul cu lumina foarte puternica.

Lentilele Crizal Transitions VII ofera cel mai bun control al luminii, fiind mai mult decat niste lentile fotocromatice obisnuite. Aceste lentile isi modifica culoarea, astfel incat sa ofere o protectie perfecta in orice conditii de lumina, indiferent daca sunt utilizate in aer liber sau in interior.

Citește și:

Crizal Transitions VII au cea mai rapida viteza de reactie la variatiile de lumina din orice mediu: mai putin de 60 de secunde, viteza de reactie cu 30% mai rapida in comparatie cu lentilele fotocromatice obisnuite. Aceasta proprietate a lentilelor Crizal Transitions VII elimina disconfortul creat de ochii inlacrimati, iritati sau obositi din cauza stralucirii intense a soarelui.

Lentilele de ochelari Crizal Transitions VII asigura o protectie de 100% impotriva radiatiilor ultraviolete si claritate perfecta, indiferent de conditiile de iluminare. Crizal Transitions VII ofera, la momentul actual, cel mai ridicat factor de protectie UV (E-SPF).

De asemenea, lentilele blocheaza atat radiatiile UV care vin din fata, cat si pe cele care provin din laterale sau din spate si se reflecta pe suprafata interioara a lentilei direct in ochi. Pe langa combaterea pericolului actiunii radiatiilor UV, Crizal Transitions VII sunt special concepute pentru a fi complet rezistente si la zgarieturi, murdarie, praf si apa.

Citește și:

Tehnologia care sta la baza lentilelor Crizal Transitions VII, Chromea 7, permite absorbtia unui volum mare de lumina intr-un timp foarte scurt, ceea ce face ca lentilele sa fie utile in numeroase situatii: de la practicarea sporturilor in aer liber pana la activitati obisnuite de zi cu zi.

De asemenea, lentilele Crizal Transitions VII sunt potrivite pentru orice varsta, inclusiv in cazul copiilor, si se pot monta pe orice tip de rama de ochelari.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.