Setari Cookie-uri

Eveniment Femei in Afaceri

Imaginea ca prim instrument de promovare in business

comunicat de presa

Evenimentul Meet the WOMAN!, organizat pe 16 aprilie 2013, la Hotel Capital Plaza, va fi inspirat de antreprenoarea Mihaela Leventer, medic primar dermatolog si fondatoare Dermastyle

Femei in Afaceri, cea mai activa comunitate profesionala de business dedicata femeilor din Romania, organizeaza marti, 16 aprilie, un nou eveniment din seria Meet the WOMAN!, cu prezenta antreprenoarei Mihaela Leventer, medic primar dermatolog si fondatoare Dermastyle. Evenimentul va avea drept tematica antreprenoriatul medical, precum si importanta imaginii ca prim prim instrument de promovare in business.

Obiectivul seriei de evenimente Meet the WOMAN! este de a crea contextele potrivite pentru ca antreprenoarele la inceput de drum sa gaseasca traiectoria corecta a business-ului lor.

Dr. Mihaela Leventer reprezinta un exemplu de succes acumulat in zeci de ani de cariera, dobandit din empatia cu pacientii si nevoia permanenta de a performa peste medie.

Citește și:

In cadrul evenimentului din 16 aprilie, vom afla de ce medicina reprezinta unul dintre domeniile in care mentinerea echilibrului intre rigorile profesiei si obiectivele de business este o adevarata provocare, precum si importanta imaginii in promovarea fiecarui business.” a declarat Alice Botnarenco, antreprenor, fondator si presedinte al organizatiei Femei in Afaceri.

Cu o experienta de 20 de ani in dermatologie, dr. Mihaela Leventer este unul dintre primii antreprenori din sistemul medical privat din Romania. Dupa ani de experienta capatata in sistemul medical public, in 1996 a infiintat prima clinica privata de dermatologie din Romania, Dermastyle, centru de competenta dedicat exclusiv sanatatii si frumusetii pielii.

Evenimentul va avea loc pe 16 aprilie 2013, ora 19:00, la Hotel Capital Plaza, accesul fiind realizat pe baza de inscriere.

Citește și:

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul www.femei-in-afaceri.ro.

Seria Meet the WOMAN! reprezinta evenimente de business networking, cu frecventa bilunara, care ofera teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor si a femeilor-lider care au obtinut exceleta in profesia lor.

Proiectul Meet the WOMAN! se adreseaza femeilor la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate.

Fondatoare a Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala (www.srme.ro) si membru al nemeroase asociatii din domeniu, nationale dar si internationale, dr. Mihaela Leventer a inovat in permanenta domeniul dermatologiei si al medicinei estetice, aducand pe piata, in premiera pentru Romania, proceduri precum chirurgia Mohs (tratarea cancerului de piele), primul implant de par sau primele tratamente de peeling.

Citește și:

Anual, dr. Mihaela Leventer organizeaza campanii de educare a publicului asupra pericolelor expunerii la soare sau campanii de informare asupra unor probleme dermatologice precum acneea.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.