Setari Cookie-uri

SENSATION - SOURCE OF LIGHT

Mister, lumini electrizante si muzica vibranta

Comunicat de presa

Pentru al doilea an consecutiv, FINLANDIA VODKA a fost prezenta la cel mai cunoscut eveniment dance din lume. SENSATION a adus in Romania cel mai nou concept de eveniment – SOURCE OF LIGHT. Peste 10.000 de persoane au luat cu asalt Pavilionul Central de la Romexpo si au trait bucuria luminii timp de 7 ore, intr-o atmosfera incendiara, pe ritmurile vibrante ale celor mai cunoscuti DJ.

Show-ul a fost deschis de nimeni altul decat Mr. White, urmat de Sebastian Leger, Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO-ID si Funkerman, care au infuzat publicul cu energie pozitiva, rand pe rand, pana dimineata.

Conceptul evenimentului din acest an a avut in prim-plan lumina – elementul central al momentelor speciale cu lasere spectaculoase, proiectii inedite, efecte pirotehnice si acrobatii care i-au tinut pe participanti cu sufletul la gura. Si pentru ca lumina si energia soarelui de la Midnight Sun sunt elementele ce desavarsesc calitatea FINLANDIA VODKA, brandul a ales sa se alature si la cea de-a doua editie SENSATION din Romania. SOURCE OF LIGHT a fost un show senzational de lumini electrizante, muzica vibranta si acrobatii impresionante, atmosfera incendiara tinandu-i in priza pe cei veniti sa petreaca intreaga noapte.

Citește și:

Anul acesta la SENSATION – SOURCE OF LIGHT, alaturi de FINLANDIA au luat parte la spectacolul luminii Roxana Ionescu, Mihaela Cernea, Amalia Nastase, Tania Budi, Stephan Pelger, Ovidiu Buta, Wilmark si alti prieteni ai brandului.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.