Cum scapam de inhibitiile provocate de problemele pielii

Cum scapam de inhibitiile provocate de problemele pielii
Kudika
16 Aprilie 2013

Principala cauza a imbatranirii este procesul de degenerare a celulelor

comunicat de presa

Tratamentele ati-imbatranire si indepartarea cicatricilor provocate de acnee sunt proceduri asociate de pacient cu durere, cost mare si efecte secundare daunatoare. O perceptie total gresita.


See.Try.Buy Company introduce un nou concept de la Candela numit ,,Lose your skinhibitions!”, in traducere libera ,,Scapa de inhibitiile provocate de problemele pielii”.

Tratamentul anti-imbatranire perceput ca un chin

Principala cauza a imbatranirii este procesul de degenerare a celulelor. Organismul nostru este consituit din milioane de astfel de celule, fiecare cu o viata proprie de aproximativ doi ani. Insa, astazi, celulele deteriorate pot fi reintinerite prin alimentarea lor cu acele substanțe care le pot hrani in mod direct.

Aceasta alimentare se face cel mai simplu prin tratamente ati-imbatranire cu laserul Candela.
Atunci cand ne decidem sa apelam la un tratament antiimbatranire trebuie sa parcurgem trei etape importante: consultul, documentarea despre tratamentul indicat de medic si luarea deciziei de a ne aplica tratamentul.

Din pacate, de cele mai multe ori procesul de tratare a batranetii stagneaza la ultima etapa, pentru ca apare problema costurilor, teama de durere si de efectele secundare ale tratamentului.

In cadrul consultului se evalueaza diferite regiuni anatomice: fata, gat, decolteu, maini. Toate aceste regiuni sunt evaluate in termeni de riduri statice sau dinamice, volum, modificarile osoase, laxitatea, textura pielii, pigmentul precum si leziunile vasculare aparute.

Dupa aceasta evaluare se face un plan de tratament pentru toate modificarile identificate. Mai mult, se va apela si la o serie de recomandari pe termen lung avand in vedere ca procesul de imbatranire este unul continuu.

Cicatricea lasata de acnee - un complex inutil

Acneea poate lasa in urma o serie de cicatrici. Mai mult sau mai putin vizibile si inestetice, aceste cicatrici provocate de acnee pot deveni complexe sau surse de jena. Pacientul poate ajunge pana intr-acolo incat sa evite oamenii si sa isi restrictioneze viata sociala. Din fericire, acum exista solutii pentru a scapa de ele, iar laserul este cea mai eficienta metoda.

,,Medicina estetica ofera o multime de solutii pentru a reda pielii un aspect neted. Metodele folosite pentru corectarea ridurilor in tratamentele anti-imbatranire, permit, de asemenea, si eliminarea cicatricilor provocate de acnee.

Problema intervine acolo unde pacientul este atat de speriat de procedura incat prefera sa se ascunda si sa traiasca cu acest complex. Tocmai de aceea ne-am gandit sa lansam acest concept de <<Lose your skinhibitions!>>. Prin aceasta campanie incurajam atat medicii cat si pacientii sa actioneze in tratarea acestor probleme”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy.

Asadar, sa le luam pe rand. Pretul nu este atat de mare pe cat pare. De exmplu o sedinta de rejuvenare faciala ajunge undeva la 200 de euro. Durerea nu exista! Pacientul simte doar o usoara senzatie de caldura sau furnicaturi.

Pe scurt nimic insuportabil. Mai mult, dupa efectuarea unei sedinte de tratament, pacientul poate sa isi reia activitatea imediat. Nu exista contraindicatii sau efecte secundare. Singurul inconvenient este o usoara inrosire a zonei tratate, care dispare la cateva ore dupa terminarea tratamentului.

Indemnul nostru este sa lasati deoparte preconceptiile legate de durere, costuri si efecte secundare pentru ca in realitate ele nu exista.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri