Setari Cookie-uri

Stylixir este un flexi-styler cu fixare naturala

Tratament leave-in si fixare intr-un singur produs Sebastian Professional.

Comunicat de presa

Formula foarte usoara si non-grasa aproape ca se topeste pe firul de par, formand o pelicula de lichid in fibra astfel incat parul poate imbraca orice stil. Acest fluid hidratant, light, care nu incarca deloc parul, te ajuta sa obtii bucle fluide, curgatoare sau o miscare lejera, naturala in par.

Eu il aplic pe parul zvantat in proportie de 50% si il distribui bine pe lungimi si pe varfuri. Se combina perfect cu Potion 9! Apoi, dupa caz, fie las parul sa se usuce liber, fie structurez cu foehnul si peria si creez astfel un look vintage, dar moale, soft, fara a avea un aspect de foarte fixat”, ne dezvaluie din trucurile ei, Arabella Saulig, Design Team Sebastian Professional Romania.

Stylixir este ideal de folosit si acasa pentru ca e foarte usor de aplicat. Daca vrei in primul rand un tratament leave-in de hidratare, dar care sa-ti dea si o usoara sustinere a miscarii in par trebuie sa folosesti Stylixir. Ceea ce este minunat este faptul ca parul ramane maleabil, viu. Fiind atat de fluid, Stylixir este un produs pe care profesionistii il pot combina cu multe alte produse din gama Sebastian de styling, in functie de rezultatul dorit si, astfel, pot realiza coafuri extrem de diferite.

Citește și:

Aplicare: se aplica produsul pe parul ud si se usuca natural pentru un efect umed. Potrivit pentru toate tehnicile ce ofera miscari libere si bucle cu care vrei sa te joci. Se foloseste uscatorul pentru mai mult control. Este recomandat pentru toate tipurile de par.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.