Setari Cookie-uri

Intampina sarbatorile de Paste cu noul Cozonac Boromir cu Crema de Portocale si Ciocolata

Boromir este alaturi de tine si familia ta

comunicat de presa

Cunoscut din cele mai vechi timpuri, cozonacul – acel aluat pufos, aromat, dulce, imbogatit cu umpluturi fine de nuci, stafide sau arome de citrice – este simbolul sarbatorilor romanesti, petrecute in familie.

La fiecare astfel de moment special, Boromir este alaturi de tine si familia ta si va surprinde cu noi sortimente delicioase din binecunoscuta gama de cozonaci.

Anul acesta, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Boromir a creat, in completarea portofoliului de produse, noul Cozonac cu Crema de Portocale si Ciocolata.

Miezul sau pufos, dulce si aromat, se completeaza perfect cu cele doua creme savuroase pentru care specialistii Boromir au folosit cele mai bune ingrediente naturale, urmarind procesele de fermentare si oferind un produs cu gust desavarsit, o noua dovada a unei marci de traditie.

Citește și:

Ambalat manual, intr-o cutie eleganta cu maner din panglica satinata, Cozonacul Boromir cu Crema de Portocale si Ciocolata este o alegere excelenta pentru sarbatori si poate fi un dar pretios, potrivit pentru mesele de Pasti petrecute in familie.

Toate detaliile despre gama completa de cozonaci inclusa in portofoliul Boromir le poti gasi pe site-ul www.boromir.ro si pe pagina de Facebook/Boromir.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.