Setari Cookie-uri

Noua crema de zi energizanta NIVEA Q10 Plus anti-rid

Un ten energizat, ca dupa un somn odihnitor!

Comunicat de presa

Vrei sa te bucuri de viata si sa nu-ti refuzi experientele placute, fie ca este vorba de o petrecere care dureaza pana-n zori sau de o vacanta alaturi de cele mai bune prietene. Adesea, insa, astfel de experiente aduc pe langa optimism si buna dispozitie, efecte vizibile asupra tenului tau. Acesta capata un aspect mat, paloarea fetei iti tradeaza oboseala, iar cearcanele isi fac aparitia. Se stie ca un program de somn corect este aliatul unui ten proaspat, dar cand ziua are doar 24 de ore ne-ar placea “sa pacalim” putin teoria.

Noua crema de zi antirid NIVEA Q10 Plus Energy, bogata in Q10 si creatina, activi proprii pielii, si extract energizant de fructe goji, reduce vizibil ridurile, trezind pielea la viata si conferindu-i un aspect proaspat si radios.

Noua formula, intens revitalizanta, imbogatita cu extract natural de Goji, ii daruieste pielii tale ingredientele de care are nevoie, stimulandu-i vitalitatea la nivel celular si inlaturand eficient orice semn de oboseala. Creatina si Q10 din compozitie lupta eficient impotriva aparitiei ridurilor si liniilor fine, actionand din interior. De asemenea, protectia impotriva razelor UVA si procentul de SPF 15 te apara de formarea de reduceri cauzata de expunerea la soare. Pentru o piele frumoasa si proaspata in mod natural, ca dupa un somn odihnitor, crema de zi antirid NIVEA Q10 Plus Energy este aliatul de care ai nevoie!

Citește și:

Pret: 46.9 lei

Beneficiile fructelor Goji:

- Este puternic antioxidant, intareste inima si sistemul imunitar si reduce efectele procesului de imbatranire. Consumul a numai 20 de grame de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti.

- Este al doilea in lume ca si continut de vitamina C, contine mai mult beta caroten decat morcovii si mai mult fier decat o friptura, fiind bogat si in vitamina B1, B2, B6, precum si vitamina E.

- Stimuleaza secretia, prin glanda pituitara, a hormonului cresterii (HCH), numit si hormonul tineretii. Beneficiile acestui hormon includ reducerea adipozitatii, imbunatatirea somnului, a memoriei, accelerarea procesului de vindecare si conferirea unui aspect mai tanar.

Recapata-ti culoarea si prospetimea din obraji cu noua crema antirid NIVEA Q10 Plus Energy. Vei arata mai odihnita si mai plina de viata ca oricand!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.