Setari Cookie-uri

Fashion Days lanseaza prima aplicatie mobila a unui fashion retailer online din Romania

Fashion Days ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de o experienta placuta si confortabila de shopping de pe dispozitivul mobil.

comunicat de presa

Fashion Days, lider pe piata cluburilor de cumparaturi online pe segmentul fashion & lifestyle in Romania si in Europa Centrala si de Est, a lansat aplicatia mobila pentru iPhone.

Fashion Days este primul retailer de fashion online din Romania care ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de o experienta placuta si confortabila de shopping, direct de pe dispozitivul lor mobil.

Cu preocuparea continua de a promova inovatia, Fashion Days vine in intampinarea stilului de viata dinamic al consumatorilor actuali, odata cu lansarea aplicatiei pentru iPhone.

Cele mai renumite branduri de fashion vor fi acum accesibile in miscare. De asemenea, clubul de shopping isi propune sa creasca interactiunea cu consumatorii si sa imbunatateasca permanent experienta de shopping, oferindu-le acestora un proces de cumparare rapid si facil.

Citește și:

"Intr-o perioada in care cumparaturile online sunt in plina expansiune, Fashion Days este primul retailer online de fashion si lifestyle care a lansat in Romania aplicatia pentru iPhone.

Este o modalitate prin care facem shoppingul online chiar si mai confortabil si le oferim consumatorilor inca o ocazie sa isi cumpere articolele lor preferate.

Numarul comenzilor plasate de pe smartphone in ultima luna depaseste 15 procente din numarul comenzilor Fashion Days Romania.

Ne asteptam ca in urmatorii ani acest procent din vanzari sa creasca rapid.” a declarat Cristina Popa, Country Manager Fashion Days Romania.

Aplicatia pentru mobil iOS Fashion Days este intuitiva si foarte usor de utilizat. La fel ca in magazinul online, principalele categorii de produse – Femei, Barbati si Pentru casa, sunt disponibile si in meniul aplicatiei.

Citește și:

Sistemul prin care se plaseaza comanda este foarte rapid si usor de folosit. Aplicatia este deja disponibila in App Store si poate fi descarcata gratuit de catre fiecare utilizator.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.