Mika Hakkinen vine pentru prima data la Bucuresti

Mika Hakkinen vine pentru prima data la Bucuresti
Kudika
18 Aprilie 2013

Ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, vine pentru prima data la Bucuresti pentru a transmite consumatorilor mesajul NU TE URCA LA VOLAN SUB INFLUENTA ALCOOLULUI

comunicat de presa

Mika va lansa in Romania campania Johnnie Walker - Join the Pact, pentru consum responsabil si va conduce Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume, in cadrul unei curse cu circuit inchis pe Bulevardul Kiseleff din Bucuresti

Johnnie Walker, cel mai mare brand de whiskey din lume, anunta ca Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool si dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent in Bucuresti pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor romani mesajul “Nu te urca la volan sub influenta alcoolului”. Aceasta initiativa face parte din campania globala Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”.

“Join the Pact” este o campanie menita sa incurajeze si sa determine consumatorii, prin semnarea pactului, sa faca un angajament personal de nu se urca la volan sub influenta alcoolului.

Pana in prezent, aproximativ un milion de oameni din intreaga lume s-au alaturat campaniei alaturi de Mika Häkkinen, in rolul sau fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool.

Consumatorii romani sunt invitati sa faca un angajament personal de a nu se urca la volan sub influenta alcoolului prin semnarea pactului, utilizand aplicatia interactiva disponibila pe pagina oficiala de Facebook Johnnie Walker Romania

In data de 5 iunie, in parteneriat cu Forumul Roman pentru Consum Responsabil de Alcool (RFRD), Mika Häkkinen va fi in Bucuresti pentru a promova campania locala “Join the Pact” si pentru a transmite consumatorilor romani mesajul Johnnie Walker privind consumul responsabil.

In cadrul evenimentului public, mii de fani vor putea urmari precizia, abilitatile de conducere si de control ale lui Mika Häkkinen, care va parcurge un circuit inchis pe Bulevardul Kiseleff la volanul masinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume.

Mika Häkkinen afirma: “Prin aceasta campanie, am reusit sa transfer mesajul privind consumul responsabil catre milioane de oameni din intreaga lume. Sper ca fanii si consumatorii din Romania sa ne sprijine in transmiterea mesajului pentru consum responsabil prin semnarea pactului utilizand aplicatia Join the Pact de pe Facebook.

Mika mai adauga: “In calitate de sofer de Formula 1, stiu cat este de important sa detii controlul, mai ales atunci cand te afli la volan. Daca decizi sa conduci dupa ce consumi alcool, nu vei mai avea control. Iar atunci cand vrei sa consumi alcool, este foarte important sa ai alaturi de tine un sofer care si-a asumat angajamentul de a te conduce in siguranta acasa si a semnat pactul nostru. ”

In noiembrie 2006, Mika Häkkinen a devenit ambasadorul global Johnnie Walker pentru consum responsabil de alcool si a avut un rol important in cresterea gradului de constientizare la nivel global privind condusul responsabil. Pana in prezent, Mika Häkkinen a vizitat peste 30 de tari de pe patru continente pentru a primi sustinerea a nenumarate parti implicate, mass-media, oficiali guvernamentali, lideri de opinie si consumatori, in transmiterea mesajului “Nu te urca la volan sub influenta alcoolului” catre milioane de oameni.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri