Setari Cookie-uri

EVIAN Baby and Me

Pe 21 aprilie, Evian a lansat "Baby & Me", cea mai noua campanie globala de brand, creata de BETC

comunicat de presa

Sub indemnul Traieste tanar, campania reafirma viziunea Evian asupra tineretii: o valoare pozitiva si universala, imbratisata de catre fiecare dintre noi, indiferent de varsta.

Baby & Me - filmul

Dupa “Roller Babies”, cel mai vizionat spot publicitar oficial lansat la nivel global si dupa “Baby Inside” cu cei 50.000 de bebelusi dansatori, Evian doreste sa ofere audientei sale, inca o data, un uimitor si incitant spectacol.

Totul incepe cu o intalnire: mergand pe strada, un om isi vede reflexia intr-o oglinda ... dar in versiunea sa de copil. Mai multe personaje din jurul lui traiesc, de asemenea, aceeasi experiența naucitoare.

Fiecare dintre ei incepe sa se joace cu varianta lui de bebelus - “baby-self”: conectarea cu copilul lor interior le confera tuturor un sentiment de libertate, de renuntare, o comunicare frenetica si spontana. Astfel, joaca se transforma in dans, pe ritmurile piesei ”Here comes the Hotstepper”, remixata de Yuksek pentru Evian.

Citește și:

Spotul a fost lansat in data de 21 aprilie, simultan pe plaformele digitale din mai multe tari: Franta, Belgia, Elvetia, Germania, Marea Britaniei, USA, Canada, Rusia, Ucraina, Dubai, Singapore, Taiwan, Japonia.

Puteti sa vedeti filmul Evian Baby&me aici.

Baby & Me - campania outdoor

In paralel cu filmul, va fi lansata si o campanie outdoor. Incepand cu 15 mai, in Franta, unele statii de metrou vor fi invadate de postere care vor ilustra 10 portrete de diferite varste.

Fiecare personaj va descoperi cu uimire copilul interior - ”baby-self”- de cealalta parte a platformelor, printr-un efect de oglinda. Printre acestea, se numara doua personaje celebre: campioana de tenis Maria Sharapova si Melissa Reid, talentata jucatoare de golf.

Baby & Me – aplicatia mobile si Facebook

Fiecare dintre noi isi va putea regasi copilul interior -”baby-self”, prin intermediul aplicatiei digitale dezvoltate de BETC Digital si B-Reel. Tot ce trebuie sa faci este sa incarci o poza de-a ta, iar aplicatia o va transforma intr-una de bebelus.

Citește și:

    Acest lucru este posibil datorita avansatului software de recunoastere faciala, un tratament de reintinerire perfect pentru a fi distribuit in retelele sociale!

    O noua experienta Traieste tanar, disponibila pe Android, iPhone si Facebook, ȋncepand cu data de 6 mai a.c.

    Vizionare placuta


    Kudika
    24 Aprilie 2013
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.