Setari Cookie-uri

Mathilde inaugureaza prima reprezentanta din Bucuresti

Antreprenoriat 100% romanesc, Mathilde se extinde in cea mai importanta piata din Romania.

Comunicat de presa

Mathilde, brand romanesc de haine cu personalitate, extinde reteaua de magazine din tara, inaugurand prima reprezentanta din Bucuresti. Din 24 aprilie, Mathilde este prezent in Capitala prin magazinul stradal din Bd. Nicolae Balcescu, nr. 22.

Dupa 13 ani de experienta, timp in care am imbracat frumos si autentic romancele cu personalitate din toata tara, facem un pas in fata pentru clientele din zona Capitalei, inaugurand un magazin stradal in Bucuresti. Am ales in 2013 cea mai mare piata a fashion-ului din tara pentru ca am ajuns la maturitatea evolutiei brandului, iar cresterea business-ului ne permite sa privim viitorul cu optimism”, declara Razvan Ghesea, Director Mathilde.

Reprezentanta Mathilde din Bucuresti implementeaza noul concept de interior pentru propriile magazine. Conceptul actual, care va fi extins si catre celelalte magazine ale retelei, aduce in prim plan obiectele vestimentare si stilul natural specific brandului. Reprezentanta dispune de un spatiu comercial de 60 metri patrati, numarand 5 angajati.

Citește și:

Obiectele vestimentare prezente in noul magazin fac parte din colectia de primavara-vara Mathilde, inspirata de tendintele sezonului si personalizata in stilul inconfundabil al brandului. Astfel, femeile interesate sa obtina look-ul care se distinge in multime vor intalni in magazinul din Bucuresti haine potrivite personalitatilor autentice, naturale.

Colectia actuala Mathilde se diferentiaza prin feminitatea urbana a hainelor si calitatea deosebita a materialor utilizate: broderii manuale, tafta, fas, care ofera volum si accente unice. Rochiile cu taietura in talie sau volum in partea de jos sunt vedetele acestui sezon.

Extinderea in Bucuresti marcheaza inaugurarea celui de-al saptelea magazin propriu si a celui de-al treilea magazin stradal din retea. Mathilde este prezent in Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta (Vama Veche), Iasi si Timisoara, cu magazine administrate de reprezentantii brandului. In plus, brandul Mathilde este disponibil in reteaua partenerilor din Barlad, Braila, Calarasi, Campulung Moldovenesc, Galati, Ploiesti, Onesti, Radauti, Targu Jiu, Tecuci, Zalau.

Citește și:

Produsele Mathilde sunt comercializate si online, pe www.mathilde.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.