Setari Cookie-uri

Vin Floriile cu cadouri fashion de la New Look

New Look sarbatoreste Duminica Floriilor printr-o oferta de trei zile.

comunicat de presa:

• Reduceri exclusive de 20% pe baza cartii de identitate pentru clientele cu nume de floare si pentru prietenele acestora.
• Oferta valabila in perioada 26-28 aprilie, in magazinele New Look din Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta.

New Look sarbatoreste Duminica Floriilor printr-o oferta de trei zile, dedicata romancelor cu nume de flori. Astfel, in perioada 26-28 aprilie, clientele care poarta nume de floare vor beneficia de reducerea-cadou de 20%*, aplicata pe baza cartii de identitate. In plus, daca o clienta decide sa vina insotita de una sau mai multe prietene, brandul britanic promite aceeasi reducere de 20% fiecareia.

Pentru o pasionata de moda, o sesiune de shopping dedicata, prin intermediul careia sa se rasfete cu noi piese vestimentare la preturi reduse, este cadoul perfect. Iar daca aceasta experienta este impartasita cu cele mai bune prietene, cu atat mai bine. De aceea am decis sa oferim -20% reducere atat sarbatoritei, cat si prietenelor care o vor insoti. Prin urmare, fiecare femeie cu nume de floare care va intra in magazinele New Look va primi cadoul nostru si, in acelasi timp, va avea ocazia sa imparta acest cadou cu persoanele dragi. Dar din dar se face shopping”, a declarat Carmen Maruntelu, PR&Marketing Manager New Look Romania.

Citește și:

Oferta este valabila in magazinele New Look din Bucuresti - Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanta - Maritimo Shopping Center si Iasi - Palas Iasi.

* Reducerea este valabila la toate produsele New Look aflate la pret intreg, care nu fac obiectul altor promotii.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.