Setari Cookie-uri

Noul head&shoulders Moisturizing Scalp Care

Hidratare de la scalp pana la varfuri!

comunicat de presa:

Fiecare femeie are propriile secrete cand vine vorba de hidratare – mici trucuri numai de ea stiute. Dar care este cel mai bine pastrat secret de hidratare care face parul unor femei sa straluceasca de la scalp pana la varfuri?

Andreea Raicu iti dezvaluie acest secret - noua gama head&shoulders Moisturizing Scalp Care, cu extract de migdale, ce ofera scalpului hidratarea de care are nevoie pentru ca parul sa devina stralucitor si sanatos. head&shoulders lanseaza primul tratament – masca hidratanta Moisturizing Scalp Care.

Aceasta masca cu ulei de migdale a fost special conceputa pentru ca, impreuna cu samponul si balsamul din aceeasi gama, sa ofere hidratarea de care are nevoie atat scalpul, cat si parul. Masca Moisturizing Scalp Care se aplica direct pe scalp, prevenind uscarea acestuia prin ingredientele hranitoare pe care le contine. Aplicata de doua ori pe saptamana, lasa parul matasos si usor de coafat, fara a-l ingreuna.

Citește și:

Inspirati de similaritatile dintre piele si par, cercetatorii head&shoulders au creat aceasta gama in trei pasi (sampon, balsam si masca), care sa ofere nivelul optim de hidratare pentru scalp si par. Pentru ca scalpul sanatos si hidratat este baza parului frumos.

Acum ca ai aflat cel mai bine pastrat secret al hidratarii, nu-ti mai ramane decat decat sa-l pui in practica si sa-l impartasesti!

Pret recomandat*:
- Sampon head&shoulders Moisturizing Scalp Care 200 ml – 12.99 RON
- Balsam head&shoulders Moisturizing Scalp Care 200 ml – 12.99 RON
- Masca head&shoulders Moisturizing Scalp Care 200 ml – 24.49 RON

*decizia finala in privinta pretului de vanzare revine magazinului.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.