Setari Cookie-uri

Cioccogelateria Venchi te invita la concurs

Cioccogelateria Venchi lanseaza o provocare pentru utilizatorii de Facebook: "Castiga greutatea ta in ciocolata!"

comunicat de presa

Concursul se desfasoara in perioada 17 aprilie – 15 iunie 2013, prin intermediul aplicatiei de Facebook disponibila la aceasta adresa

Esenta Venchi o reprezinta calitatea, prospetimea, cultura si experienta de secole in fabricarea produselor de cofetarie.

Inca din 1878, "sufletul ciocolatei" si-a facut simtita prezenta in produse unice, in care gustul, materia prima de cea mai buna calitate, inovatia si nealterarea prin procese chimice ori conservanti stau in egala masura la baza succesului Venchi.

Povestea Venchi incepe cand fondatorul ei, Silvano Venchi, avea 16 ani.

Acesta isi incepe imperiul experimentand in propria bucatarie, in amintirea bunicii sale, maestra in dulciuri traditionale.

Foarte curand, produsele Venchi incep sa fie recunoscute ca cele mai inovative si rafinate din Piemont.

Citește și:

Astazi, Venchi inseamna autentic si pasiune. Inseamna maiestrie culinara si transformarea bobului de cacao intr-o experienta extraordinara. Inseamna pionierat si calitate. Inseamna mandria de a fi ciocolatier de 130 de ani.

In 2008 a fost adusa si in Romania traditia de a transforma CIOCOLATA intr-o experienta extraordinara, cand a fost infiintata pe Calea Victoriei 214, prima Cioccogelaterie Venchi din Europa de Est. Iar in 2012 a fost deschisa cea de-a doua Cioccogelaterie Venchi din Romania, in Piata Dorobanti.

Venchi, cu o cifra de afaceri de peste 38 de milioane in 2011 si cu o crestere anuala de peste 25%, este singurul atelier de fabricare a dulciurilor care a reusit sa-si pastreze traditia neschimbata de la fondare si pana in present. Venchi numara azi peste 350 de produse de cofetarie si patiserie.

In intreaga lume, multe din produsele-icon Venchi se produc pe loc, in fiecare din cele peste 7.500 de Cioccogelaterii Venchi raspandite in 55 de tari. In plus, Venchi are cea mai mare gama de produse realizate exclusiv manual, expuse si vandute la vrac. Grija pentru ingrediente naturale este un alt element definitoriu pentru produsele Venchi.

Citește și:

Din multiplele premii si distinctii castigate de Venchi amintim doua: premiul Vassoio d’Oro castigat in cadrul Festivalului Eurochocolate Perugia 2004, conferit pentru produsul Venchi Chocaviar – microsfere din masa pura de cacao sud-americana lucrate manual, si distinctia de ciocolatier al Premiilor Nobel incepand cu anul 2007.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.