Setari Cookie-uri

Kraft Foods Romania isi schimba numele in Mondelez Romania

Schimbarea a devenit efectiva incepand cu data de 25 aprilie 2013.

comunicat de presa:

Kraft Foods Romania S.A., lider in piata locala de cafea, ciocolata si biscuiti, isi schimba numele in Mondelez Romania S.A. Schimbarea a devenit efectiva incepand cu data de 25 aprilie 2013.

De ce un nume nou?


La 1 octombrie, 2012, Kraft Foods s-a impartit in doua companii publice de top: o companie de snacks la nivel global, cu crestere semnificativa si o companie de produse de bacanie, in America de Nord, cu o marja de profit ridicata. Aceasta din urma, isi mentine numele de Kraft Foods Group, Inc. In consecinta, compania de snacks la nivel global a avut nevoie de un nume nou: Mondelēz International.

Decizia de a imparti compania s-a datorat strategiei diferite de crestere si dezvoltare intre categoriile de snacks si celelalte produse alimentare din portofoliul companiei. Mai mult, aceste categorii aveau nevoie de directii noi de dezvoltare, elaborate in piete separate.

Citește și:

Un nume nou, dar aceleasi obiective


Noul nume al companie este un cuvant recent inventat ce sugereaza ideea de lume delicioasa plina de momente de bucurie. “Monde” este inspirat din versiunea latina a cuvantului “lume”, si “delēz” este o expresie originala a cuvantului “delicios.” In plus, cuvantul “International” exprima natura globala a afacerii.

Mondelez Romania va continua sa-si incante consumatorii cu marcile bine cunoscute si indragite, ce au apartinut anterior Kraft Foods Romania, si anume cafea: Jacobs, Nova Brasilia si sistemul de preparare a cafelei – Tassimo; ciocolata: Milka,Toblerone, Poiana si Africana; biscuiti: belVita, OREO, Milka, Pepito, Pim`s, Barni, TUC, si bomboanele Halls.

Compania este lider de piata in categoriile de cafea, ciocolata si biscuiti in Romania, pozitie pe care doreste sa o consolideze prin investitia continua in marcile sale, prin inovatie si extinderea gamei de produse.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.